قم نيوز : معاون توسعه مشارکت مردمی کمیته امداد استان قم گفت: مراکز نیکوکاری در استان در سه ماه نخست سال جاری 800 میلیون تومان کمک جذب کردند و این مراکز آمار آسیبهای اجتماعی را در محلات کاهش میدهند.
به گزارش قم نیوز اکبر رشیدی امروز با اشاره به مراکز نیکوکاری کمیته امداد در استان قم اظهار کرد: 18 مرکز نیکوکاری در استان داریم که همه این مراکز فعال هستند، در شرف اخذ مجوز برای سه مرکز نیکوکاری دیگر در قم هستیم و تا پایان سال باید تعداد مراکز در این استان به 35 مرکز برسد.
وی ادامه داد: مراکز نیکوکاری پلی بین افراد متمکن و افراد نیازمند در هر محل هستند و این مراکز اهداف تعریف شده دارند، مراکز نیکوکاری خودگردان هستند و هیچ هزینه تشکیلاتی به کمیته امداد تحمیل نمیکنند، هیأتهای عامل این مراکز در مساجد وظیفه شناسایی افراد متمکن و نیازمند هر محل را دارند.
معاون توسعه مشارکت مردمی کمیته امداد استان قم افزود: از جمله موفق ترین مراکز نیکوکاری در استان، مرکز نیکوکاری مسجد حضرت بقیه الله(عج) در منطقه شهر قائم، مرکز نیکوکاری مسجد امام حسین(ع) در منطقه زنبیل آباد، مرکز نیکوکاری مسجد ولی عصر(عج) در منطقه قلعه کامکار و مرکز نیکوکاری مسجد حضرت زینب(س) در منطقه هفت تیر است.
رشیدی با اشاره به مزایای ایجاد مراکز نیکوکاری در مساجد اظهار کرد: یکی از مزایای این کار این است که فعالیتهای اجتماعی در مساجد توسعه پیدا میکند، یکی از کاربردهای مساجد در کنار انجام فرایض دینی، فعالیتهای اجتماعی است که امروز این فعالیتها کمرنگ شده است.
وی ادامه داد: با توسعه مراکز نیکوکاری در استان قم امکان شناسایی نیازمندان و بیماران در محلات و حل مشکلات آنها توسط افراد متمکن در خود محلات به وجود خواهد آمد، هیأتهای امنا و ائمه جماعات مساجد استان قم باید مشارکت بیشتری را در توسعه این مراکز در استان داشته باشند، مراکز نیکوکاری پیوندهای اجتماعی را در محلات تقویت میکنند.
معاون توسعه مشارکت مردمی کمیته امداد استان قم در پایان خاطرنشان کرد: مراکز نیکوکاری به صورت سیستمی به سامانه کمیته امداد وصل هستند، مراکز نیکوکاری در استان قم در سه ماه نخست سال جاری 800 میلیون تومان کمک جذب کردند و این مراکز آمار آسیبهای اجتماعی را در محلات کاهش میدهند.