يکشنبه ۱۸ شهريور ۱۳۹۷ ساعت ۱۳:۵۵
کد مطلب : 68927
منبع : خبرگزاری تسنیم

تصمیم‌گیری برای احداث آرامستان جدید قم تا ۳ ماه آینده انجام می‌شود

قم نيوز : معاون استاندار قم گفت: طرح احداث آرامستان جدید در منطقه جمکران تا ۳ ماه از دستور کار خارج‌شده تا مطالعات کارشناسی درباره آن صورت گیرد، در ۳ ماه آینده مسئله آرامستان جدید در جمکران نهایی می‌شود.
تصمیم‌گیری برای احداث آرامستان جدید قم تا 3 ماه آینده انجام می‌شود
تصمیم‌گیری برای احداث آرامستان جدید قم تا 3 ماه آینده انجام می‌شود
به گزارش قم نیوز محسن بهشتی برخی از مشکلات تهاتر املاک شهرداری را موردتوجه قرار داد و اظهار داشت: در مسئله تهاتر با املاک شهرداری با صورت‌وضعیت کردن املاک، مشکلاتی در زمینه تهاتر و اجرای پروژه‌های استانی اتفاق می‌افتد که باید شورای شهر قم تدابیر لازم در این زمینه را بیندیشد، یکی از مهم‌ترین موارد اختلاف بین شهرداری و پیمانکاران را این مسئله شامل می‌شود.

وی با اشاره به مسئله اراضی 32 هکتاری شهر پردیسان خاطرنشان کرد: این اراضی را زمین‌های مستعدی تشکیل داده که با تعامل شهرداری می‌توان مشکل برخی مناطق حاشیه‌ای شهر را حل کرده و ساکنین این مناطق را به آنجا منتقل کرد، توسعه و ایجاد زیرساخت‌های لازم در این اراضی مانع از گسترش حاشیه‌نشینی‌های غیرمنطقی می‌شود.

معاون عمرانی استاندار قم با تأکید بر وجود مشکل در زیرساخت‌های شهر پردیسان عنوان کرد: مشکل پردیسان در درجه نخست در مسئله زیرساخت‌ها بوده و از نظر سیما و منظر شهری استانداردهای لازم تا حدودی رعایت نشده است، باید با تدابیر درست مانع از ساخت‌وسازهای غیراصولی در اراضی 32 هکتاری شد.

وی با اشاره به احداث آرامستان جدید در محدوده مسجد جمکران تأکید کرد: مسئولان استان به این نتیجه رسیدند که طرح احداث آرامستان جدید در منطقه جمکران تا 3 ماه از دستور کار خارج‌شده تا مطالعات کارشناسی درباره آن صورت گیرد، در سه ماه آینده مسئله آرامستان جدید در جمکران نهایی می‌شود.

بهشتی ادامه داد: برای احداث پارکینگ در چهل اختران یکی از ظرفیت‌های تعریف‌شده استفاده از توان خیرین بوده و حسابی روی سازمان اوقاف و امور خیریه نشده است، اوقاف متولی امامزاده بوده و در مسئله احداث پارکینگ از ابتدا دخیل نبوده است، برای احداث پارکینگ در چهل اختران 5 میلیارد تومان از سازمان اوقاف وام دریافت شده که یک میلیارد تومان از این اعتبار بلاعوض است.

وی تصریح کرد: حجم و سطح تعریف‌شده شهر قم در محدوده بافت تاریخی بسیار زیاد بوده و عملاً راه توسعه و پیشرفت شهری را گرفته است، در مسئله چمن‌کاری در شهر قم باید 30 درصد کاهش در مصرف آب انجام شود و باید شهرداری برنامه خود را به کارگروه سازگاری با کم‌آبی ارائه دهد.

انتهای پیام/ 138
https://qomnews.ir/vdcbz9b0.rhbw5piuur.html
نام شما
آدرس ايميل شما