چهارشنبه ۴ مهر ۱۳۹۷ ساعت ۲۱:۳۰
کد مطلب : 69558
منبع : خبرگزاری حوزه نیوز

پیام رئیس جامعه‌المصطفی به مناسبت آغاز سال تحصیلی

قم نيوز : آیت‌الله‌ اعرافی، به مناسبت آغاز سال تحصیلی ۹۸-۹۷ جامعه المصطفی العالمیه، پیامی صادر کرد.
پیام رئیس جامعه‌المصطفی به مناسبت آغاز سال تحصیلی
پیام رئیس جامعه‌المصطفی به مناسبت آغاز سال تحصیلی
به گزارش قم نیوز متن پیام آیت‌الله‌ اعرافی رئیس جامعه‌المصطفی به مناسبت آغاز سال تحصیلی بدین شرح است:

بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم
آغاز سال تحصیلی جدید را به همه المصطفائیان در ایران و جهان تبریک می‌گویم و ایام سوگواری سالار شهیدان، حضرت اباعبدالله‌الحسین(ع) و یاران باوفای آن حضرت را تسلیت عرض می‌کنم و صمیمانه از همه مدیران، کارگزاران، استادان، طلاب و دانش‌پژوهان ارجمند تقدیر و تشکر می‌نمایم و برای همه آنان در سال جدید و طلیعه بهار تحصیل و تهذیب، آرزوی سعادت و موفقیت روزافزون دارم.
اینک، به فضل الهی، المصطفی به مثابه حوزه‌ای پیشرو، بالنده و بین‌المللی، چونان درختی تناور و شبکه‌ای آبرومند به بار نشسته و قله‌های بلندی را فتح کرده است. ضمن تضرع و سپاس به پیشگاه خداوند متعال، برای رشد بیشتر و شتاب فزون‌تر نکاتی را در طلیعه بهار علم و  دانش تقدیم می‌نمایم:
1. آسیب‌شناسی و بازنگری و اصلاح و تکمیل، شرط لازم پیشرفت و جهش‌های بزرگ است. المصطفی نباید به وضع موجود قانع باشد و آسیب و چالش‌ها را نبیند، بلکه باید همواره با نگاه جامع و نقد دقیق، خود را بازشناسی و بازسازی نماید و افق‌های برتر را ترسیم و تحولات بنیادی را پایه‌ریزی و در همه ابعاد، شکوفایی فزون‌تر را هدف‌گیری و همه اسناد و برنامه‌های خود را بازسازی و اجرا نماید.
2. استواری و شکیبایی در برابر تنگناها و دشواری‌ها در سطح کلان نهادی و در همه لایه‌های سازمانی، ضرورت دیگر پیشتازی و پیشگامی غلبه بر موانع و آسیب‌ها و فتح قله‌های بلندتر است. المصطفی در مسیر آرمان‌های بلند الهی و ایمانی و انسانی خود و برای هدایت بشریت به سوی آنها باید توان نواندیشی و بازآفرینی و مقاومت هوشمندانه و انعطاف حکیمانه را در همه شرایط داشته باشد و به هیچ بهانه و سوژه‌ای نباید از آرمان‌های بلند و اهداف ترسیم‌شده کوتاه آید.
3. مشارکت و هم‌افزایی و همدلی و صمیمیت همه عناصر این نهاد بزرگ الهی و معنوی و معرفتی و تعامل و همکاری همه مدیران و کارگزاران و استادان و طلاب و کارکنان المصطفی در ایران و همه کشورها، مؤلفه‌ مهم دیگری است که اکنون از همه ما و شما انتظار می‌رود بدان اهتمام ورزیم و این رکن مهم باید بر پایه‌های معرفت، اخلاص، ایثار، دانش، بینش و اخلاق والای الهی و اسلامی و قرآنی استوار شود.
4. همه استادان ارجمند و طلاب عزیز و گروه‌های علمی و سایر بخش‌ها را به تقویت پایه‌های علمی و بهره‌گیری از سنت‌ها و آداب اصیل حوزه‌ای و بهره‌گیری از همه ابزار‌ها و فناوری‌های نوین در راستای عمق بیشتر و کیفیت بالاتر و نتیجه‌بخشی فزون‌تر فرامی‌خوانم و بر اهتمام به تعمیق همه برنامه‌ها در راستای پرورش چهره‌های برتر و ممتاز و نقش‌آفرین و تولیدات گره‌گشا برای جهان معاصر تأکید می‌ورزم.
5. منطق المصطفی، منطق عقل و حکمت و معرفت زندگی‌ساز و نجات‌بخش برای انسان و جهان معاصر است و در این راه، ما ملتزم به گفت‌وگوی ادیان و فرهنگ‌ها و تعامل و تعاطف میان مذاهب اسلامی بر مبنای هویت یگانه الهی و اسلامی و اندیشه تمدن اسلامی هستیم و همه اشکال تحمیل مذهبی و نزاع‌های طائفی و تکفیر و افراط مذهبی را نفی می‌کنیم و براساس گفتمان انقلاب شکوهمند اسلامی، نظام معرفتی و اخلاقی و رفتاری خود را تنظیم می‌نماییم.
6. در آفاق بلند و پیش روی این نهاد وزین و فخیم، مرجعیت علمی و معرفتی تصویر شده است و در این راستا اصول ذیل دارای اهمیت است:
یکم: تولید فکری و گسترش اندیشه‌ورزی و نظریه‌پردازی و ارتقای دست‌آوردهای پژوهشی در همه ارکان و برنامه‌ها و قلمروها، به ویژه در پایان‌نامه‌‌‌ها، مقالات، مجلات و تألیفات.
دوم: تعمیق و توسعه نظام آموزشی و رشته‌های علمی براساس طرح نوین آموزشی و نیز تقویت و توسعه آموزش‌های تکمیلی و تخصصی در حوزه کاربردی و مهارتی و کوتاه‌مدت و مجازی براساس الگوی شبکه‌های اجتماعی و فرهنگی.
سوم: اهتمام فزاینده به رشد جامع شخصیت و ارتقای معنوی و اخلاقی دانش‌پژوهان براساس نظام جامع تربیتی و ارزش‌های متعالی حوزه‌ای و متناسب با نیازهای جهان معاصر.
چهارم: گسترش تعاملات و ارتباطات با ادیان، مذاهب، فرهنگ‌ها و نهادهای فرهنگی و علمی با تأکید بر نقش فعال و سازنده المصطفی و حضور سنجیده دانش‌آموختگان در گفتمان‌های علمی و فرهنگی جهان و بهره‌گیری از همه نظرات و فناوری‌های نوین در نشر معارف الهی در جهان.
پنجم: تقویت ابعاد بین‌المللی المصطفی و کمک به حوزه‌های علمیه و نهادهای حوزه‌ای در ارتقای بعد بین‌المللی حوزه‌های علمیه و نقش‌آفرینی عزتمندانه و هم‌افزایی فزاینده با نهادهای علمی در ایران و جهان، به ویژه با نهادهای حوزه‌های و تقویت مبانی و ارزش‌ها و هویت راقی حوزه‌ای در همه اضلاع و ارکان المصطفی و عنایت خاص به رهنمود‌های مراجع عظام و بزرگان اسلام، به ویژه اندیشه‌های امام راحل(ره) و رهبر عظیم‌الشأن انقلاب اسلامی(مدظله‌العالی).
در پایان و ضمن تقدیر و سپاس مجدد از همه استادان ارجمند و طلاب عزیز و مدیران و کارکنان گرامی، سالی سرشار از توفیقات الهی و عنایات نبوی و ولوی و توجهات حضرت ولی‌عصر(ارواحنا فداه) و پیشرفت‌های چشم‌گیر را برای المصطفی و المصطفائیان از خداوند متعال مسئلت دارم و از همه کاستی‌ها و قصورها و پوزش می‌خواهم و عزت و پیروزی مسلمانان و موحدان و مستضعفان را از خداوند منان خواهانم.

و آخر دعوینا ان الحمدلله رب‌العالمین
علیرضا اعرافی
رئیس جامعه‌المصطفی‌العالمیه
شهریورماه 1397

انتهای پیام / 137
https://qomnews.ir/vdcc4pqe.2bqop8laa2.html
نام شما
آدرس ايميل شما