قم نيوز : فاز نخست کارخانه تولید لوله خون گیری خلاء در استان قم با حضور سید ابوالفضل رضوی معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری افتتاح شد.
به گزارش قم نیوز سید ابوالفضل رضوی معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری ظهر امروز از تعدادی طرحهای روستایی در استان قم بازدید کرد.
وی در ابتدا به شرکت کشت و صنعت آب شیرین در جاده قدیم قم کاشان رفت و سایت فرآوری پسته را در این شرکت افتتاح کرد.
سایت فرآوری پسته شرکت آب شیرین ظرفیت تولید سالیانه 500 تن پسته را دارد که این طرح با اعتبار 22 میلیارد ریالی با مشارکت بانک سینا احداث شد و برای 11 نفر اشتغال زایی کرد.
شرکت کشت و صنعت آب شیرین وابسته به شرکت ایثار فجر متعلق به 17 هزار ایثارگر رزمنده و جانباز از سراسر کشور در سال 1376 در جاده قدیم قم کاشان اقدام به ایجاد 600 هکتار باغات پسته، انگور، گل محمدی و سایر محصولات زراعی کرد و اکنون این شرکت دارای 360 هزار اصله درخت پسته است که با اجرای طرح آبیاری کم فشار 35درصد صرفه جویی در مصرف آب داشته است.
شرکت کشت و صنعت آب شیرین دارای 4 حلقه چاه عمیق، 5 قنات، 600 کیلومتر شبکه انتقال آب، 100 هکتار اراضی تحت فشار و دو باب استخر ذخیره آب کشاورزی با مجموع 200 هزار متر مکعب آب است.
بازدید از صنایع غذایی اسطوره از برنامههای دیگر معاون رئیس جمهور در قم بود. این شرکت در زمینه بسته بندی محصولات غذایی پرمصرف شامل سبزیجات، ادویه جات و حبوبات از سال 1394 فعال است.
افتتاح کارخانه تولید لوله خون گیری خلاء در قم
افتتاح فاز نخست کارخانه تولید لوله خون گیری خلاء شرکت سینا پلیمر سلامت برنامه دیگر معاون رئیس جمهور در استان قم بود.
شرکت سینا پلیمر سلامت برای تولید کالاهای نسل جدید پزشکی در آبان 95 تاسیس شد و برای جلوگیری از خروج ارز اقدام به ساخت کارخانه ای برای تولید لوله خونگیری خلأکرد. ظرفیت تولید کارخانه در فاز نخست پنج میلیون لوله در سال است که در فازهای بعدی به 40 میلیون لوله خواهد رسید.
واردات رسمی لوله خون گیری خلاء در سال 94، 200 میلیون عدد است که در سال 1400 این میزان به 400 میلیون عدد میرسد، سهم شرکت سینا پیلمر سلامت با احداث کارخانه تولید لوله خون گیری خلاء از بازار این لوله در کشور در فاز نخست دو درصد و در فازهای بعدی تا 15 درصد خواهد بود.
اشتغالزایی کارخانه تولید لوله خون گیری خلاء در فاز نخست 20 نفر است و در فازهای بعدی به 100 میرسد. برای احداث این کارخانه 20 میلیارد ریال تسهیلات سرمایه ثابت و 4 میلیارد ریال تسهیلات سرمایه در گردش توسط سیستم بانکی پرداخت شد. تولید کارخانه به صورت پایلوت آغاز شده است و کارخانه به زودی در فاز تولید انبوه قرار میگیرد.