سه شنبه ۸ آبان ۱۳۹۷ ساعت ۰۵:۰۰
کد مطلب : 70604
منبع : خبرگزاری فارس
مسوول قرارگاه مردمی اربعین استان قم خبر داد

توزیع بیش از 150 هزار پرس غذا بین زائرین در قرارگاه اربعین

قم نيوز : مسوول قرارگاه مردمی اربعین استان قم گفت: از نخستین روز فعالیت قرارگاه مردمی اربعین در مصلی قدس، بیش از 150 هزار پرس غذا پخت و بین زائرین توزیع شده است.
توزیع بیش از 150 هزار پرس غذا بین زائرین در قرارگاه اربعین
توزیع بیش از 150 هزار پرس غذا بین زائرین در قرارگاه اربعین
به گزارش قم نیوز مهدی قربانی کرم امروز  با بیان اینکه بیش از 70 خادم در مجموعه آشپزخانه قرارگاه مردمی اربعین استان قم فعال هستند اظهار کرد: بخش آشپزخانه و پخت غذای قرارگاه اربعین در مصلی همچون مجموعه قرارگاه، کاملا به صورت مردمی اداره شده و تمام هزینه‌ها نیز توسط خیران تامین می‌شود.

وی با اشاره به پخت روزانه بیش از 3 هزار پرس غذا در قرارگاه اربعین تصریح کرد: البته میزان پخت غذا بسته به میزان پذیرش روزانه متفاوت است، در برخی روزها تا حدود 2 هزار پرس پخت صورت گرفته و پیش‌بینی می‌کنیم در موج برگشت در روزهایی بیش از 5 هزار پرس غذا پخت داشته باشیم.

مسوول قرارگاه مردمی اربعین استان قم از پخت بیش از 50 هزار پرس غذا در هر وعده از نخستین روز فعالیت این قرارگاه تا امروز خبر داد و افزود: در سه وعده توزیع غذا بین زائرین صورت می‌گیرد؛ در وعده صبحانه از ساعت 5 تا 9، در وعده ناهار از ساعت 13 تا 15 و در وعده شام نیز از ساعت 19 الی 22 توزیع انجام می‌شود، البته برای تحقق سیاست تکریم زائرین چند ساعت پس از هر وعده نیز توزیع غذا برای زائرینی که دیرتر وارد قرارگاه می‌شوند داریم.

وی با اشاره به پخت غذای مخصوص برای زائرین پاکستانی گفت: با توجه به اینکه معمولا زمان ورود زائرین پاکستانی به قرارگاه از قبل مشخص است، آمار روزانه زائرین پاکستانی مشخص شده و غذای مخصوص آنها توسط آشپزهای پاکستانی پخت می‌شود.

قربانی کرم با اشاره به غذاهایی که در هر وعده بین زائرین توزیع می‌شود بیان کرد: در وعده صبحانه معمولا تخم مرغ و سیب‌زمینی، پنیر و مربا و خامه، در وعده ناهار قرمه سبزی، قیمه و چلومرغ و در وعده ناهار عدس‌پلو، استانبولی و... بین زائرین توزیع می‌شود.

انتهای پیام/ 137
https://qomnews.ir/vdcgt39u.ak9zz4prra.html
نام شما
آدرس ايميل شما