قم نيوز : رئیس دانشگاه قم از برگزاری کنفرانس بین المللی محاسبات وسامانههای توزیع شده (DCS) با عنوان اختصار DCHPC2018 با همکاری دانشگاه قم و شرکت تحلیل گران پویا اندیش ارتباطات امروز از چهارم تا ششم آذرماه خبر داد.
به گزارش قم نیوز حجت الاسلام والمسلمین عسکر دیرباز پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه نخستین کنفرانس بین المللی محاسبات و سامانههای توزیع شده با هدف آشنایی با آخرین دستاوردهای علمی و جدیدترین متدهای پژوهشی انجام یافته در حوزه علوم کامپیوتر برگزار میشود به ضرورت افزایش آگاهی در زمینه علوم کامپیوتر و IT اشاره کرد و افزود: بر اساس فرمایشات مقام معظم رهبری و ضرورتهای علمی کشور دانشگاهها باید بحث پژوهش بر مبنای دستاوردهای جدید علمی را در دستور کار خود قرار دهند به همین دلیل دانشگاه قم به عنوان دانشگاه جامع استان قم بنابر رسالت علمی و پژوهشی خود نخستین کنفرانس بین المللی محاسبات و سامانههای توزیع شده را به منظور فراهم کردن و فرصتی برای طرح ایدههای نوآورانه پژوهشگران در فضای بین المللی ساماندهی کرده است.
عضو خبرگان رهبری در خصوص گستردگی جغرافیایی و بین المللی کنفرانس افزود: یکی از مهمترین ویژگیهای این کنفرانس گستردگی جغرافیایی و بین المللی آن است به عبارتی این کنفرانس محققین مرتبط با این رشته از حداقل 17 کشور شامل ایران، مالزی، قزاقستان، عراق، پاکستان، کانادا، فرانسه، لهستان، آلمان، استرالیا، هندوستان، چین و تونس را با هم مرتبط کرده است. این محققین با عناوین کمیته علمی، سخنران کلیدی، داور و یا نویسنده با این کنفرانس همکاری داشتهاند.
وی اظهار کرد: این کنفرانس یکی از بزرگترین رویدادهای بین المللی در حوزه فنی و مهندسی است که سعی داریم بهطور دوسالانه در دانشگاه قم و با همکاری نهادها و انجمنهای علمی مرتبط تداوم داشته باشد.
حضور دانشمندن برجسته در کنفرانس محاسبات
حجت الاسلام دکتر فراهانی فرد معاون پژوهش و فناوری دانشگاه قم نیز در این نشست افزود: برگزاری همایشهای بین المللی، در راستای ایجاد نشاط علمی و ارتقای رتبه علمی دانشگاه از اهداف مهم معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه قم است.
وی افزود: دانشگاه قم با این هدف و با هدف افزایش آگاهی در زمینه علوم کامپیوتر، اقدام به برگزاری اولین کنفرانس بین المللی محاسبات و سامانههای توزیع شده کرده است.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه قم با بیان اینکه از دیگر اهداف این همایش، ارتقاء سطح علمی شرکت کنندگان از طریق برگزاری کارگاههای علمی و پژوهشی است افزود: از ویژگیهای این همایش حضور دانشمندانی همچون پروفسور بویا از ملبورن و پروفسور دباسیش قوز از موسسه علوم بنگلور و پروفسور محمد عثمان از دانشگاه مالزی است و وی از دانشمندان مطرحی است که بیش از 75 هزار ارجاع و استناد در کارنامه خود دارد. پروفسور دباسیش و محمد عثمان از محققان برجسته حوزه محاسبات توزیع شده است و این همایش همچنین میزبان اساتید بزرگی همچون دکتر عیسی زاده است.
در این کنفرانس 15 پژوهشگر خارجی و 25 پژوهشگر ایرانی به ارایه مقالات خود خواهند پرداخت. دیگر برنامههای این کنفرانس برگزاری سه کارگاه و یک نشست علمی در حوزه شهرهای هوشمند توسط اساتید بین المللی و داخلی خواهد بود.