قم نيوز : تولیت آستان مقدس حضرت معصومه سلامالله علیها بابیان اینکه قرآن کریم از مخاطبانش انتظاراتی دارد، گفت: علامت عدم مهجوریت قرآن در یک جامعه مدنی عمل به مبانی قرآنی است.
به گزارش قم نیوز آیتالله سید محمد سعیدی در دیدار جمعی از حافظان قرآن کریم و مدیران مرکز قرآن و حدیث حرم مطهر که در سالن محراب صورت پذیرفت بابیان اینکه قرآن کریم از حدود شعور الهی برخوردار است، اظهار کرد: امام علی علیه السلام خطبه ۱۷۶ نهجالبلاغه میفرمایند «وَاعْلَمُوا أَنَّ هَذَا الْقُرْآنَ هُوَ النَّاصِحُ الَّذِی لَا یَغُشُّ وَالْهَادِی الَّذِی لَا یُضِلُّ وَالْمُحَدِّثُ الَّذِی لَایَکْذِبُ» ؛ بدانید که این قرآن پندآموزی است که خیانت نمیکند و هدایتگری است که گمراه نمیسازد و سخنگویی است که دروغ نمیگوید.
تولیت آستان مقدس حضرت معصومه سلامالله علیها بابیان اینکه قرآن کریم از مخاطبانش انتظاراتی دارد، گفت: علامت عدم مهجوریت قرآن در یک جامعه مدنی عمل به مبانی قرآنی است.
امامجمعه قم حفظ قرآن را مقدمه حفظ اصالتهای اجتماعی دانست و گفت: در برخی از روایات آمده است که افرادی که تعمداً در عین استطاعت حج را ترک گفتهاند بهعنوان یهودی و نصارا در هنگام مرگ خطاب میشوند.
آیتالله سعیدی با اشاره به اینکه یهودی و نصرانی بودن گاهی در اعمال انسان تجلی میکند، ابراز کرد: فراگرفتن نصوص ثقلین در عمل به میزان آموختن و فراگرفتن تلاش و مجاهدت میخواهد.
در ابتدای این دیدار حجتالاسلام والمسلمین مشرف، مدیر قرآن و عترت حرم مطهر طی سخنانی با اشاره به اولین دوره جذب دوره یکساله حفظ قرآن کریم در سال ۱۳۹۶ گفت: از تعداد ۱۲ نفر ثبتنامشده در این دوره ۱۲ نفر حافظ کل قرآن کریم به جامعه اسلامی تقدیم شده است.
وی ادامه داد: ۱۵ نفر دیگر در ماه رمضان ۱۳۹۷ ثبتنام کرده اند که تابهحال حدود ۸ تا ۱۰ جزء را حفظ کرده و تا ابتدای ماه رمضان سال آینده حافظ کل قرآن کریم خواهند شد.
مشرف از برگزاری بیش از ۸۰ هزار نفر ساعت کلاس قرآنی در مرکز قرآن و حدیث حرم مطهر خبر داد و گفت: تاکنون بیش از ۵۰۰ حافظ کل قرآن کریم در این مرکز تربیتشدهاند.