قم نيوز : مرجع تقلید شیعیان گفت: مردم از نظر معیشتی در مضیقه هستند، مردم باید در سفره خود فراوانی را ببینند درحالی که در سفره آنها محرومیت و گرانی وجود دارد و مسئولان فقط آمار میدهند، درحالیکه با دادن آمار مشکل مردم حل نمیشود.
به گزارش قم نیوز آیتالله حسین نوریهمدانی ظهر امروز در دیدار روسای کارگروههای تخصصی و اجرایی ستاد مرکزی چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی اظهار داشت: یکی از موضوعات بسیار مهم که در قرآن کریم به آن تأکید بسیاری شده شکر نعمتهای الهی بوده که در 73 مورد از آیات قرآن کریم درباره شکر نعمت سخن رفته است.
وی با تأکید بر شکر نعمات الهی که سبب افزایش نعمت میشود، افزود: یکی از مصادیق شکر نعمتها انقلاب اسلامی است که نعمت بزرگی بوده و شکر این نعمت سبب افزایش نعمتها میشود.
مرجع تقلید شیعیان بیان کرد: در دوجای قرآن کریم آمده اگر بخواهید نعمتهای الهی را بشمارید از شمارش آنها عاجز خواهید ماند، از امام صادق(ع) هم واردشده که ولایت اهلبیت(ع) اعظم نعمتها بوده و از جایگاه ویژهای برخوردار است.
آیتالله نوری همدانی با تأکید بر بیان شاخصها و دستاوردهای انقلاب اسلامی برای عموم مردم گفت: آنقدر شاخصها و دستاوردها زیاد است که امکان بیان آن در یک جلسه و دو جلسه نیست، نخستین دستاورد ستیز با استبداد و استکبار جهانی بوده که قابل وصف نیست.
وی ادامه داد: قبل از انقلاب اسلامی، تمام روستاها و شهرها در مضیقه بودند و حتی طبیب را از بنگلادش میآوردند، باید برکات انقلاب اسلامی برای مردم بیان شود، اگر صداوسیمای جمهوری اسلامی بتواند وضع آب و برق مردم قبل از انقلاب را برای آحاد جامعه نشان دهند میتوان فهمید که وضع جامعه در آن زمان به چه گونهای بوده است.
استاد برجسته حوزه علمیه قم یکی از برکات انقلاب اسلامی را قلعوقمع کردن استبداد و استکبار دانست و افزود: دومین نتیجه انقلاب اسلامی، ولایتفقیه بوده که از سوی امام خمینی(ره) برقرار شد.
آیتالله نوری همدانی یکی از شاخصهای مهم انقلاب اسلامی را مردمسالاری دانست و گفت: قبل از انقلاب اسلامی اختیار در دست ارباب و سلاطین بود اما همین مردم بودند که بعد از انقلاب اسلامی به جبهه رفتند و جانفشانی کردند.
وی ادامه داد: مردم از نظر معیشتی در مضیقه هستند، مردم باید در سفره خود فراوانی را ببینند درحالی که در سفره آنها محرومیت و گرانی وجود دارد و مسئولان فقط آمار میدهند، درحالیکه با دادن آمار مشکل مردم حل نمیشود.