قم نيوز : دبیر پنجمین جشنواره علامه حلی حوزه علمیه گفت: تعداد آثار ارسالشده به جشنواره یک هزار ۸۸۱ اثر در چهار بخش مقاله، تألیف کتاب، پایاننامه سطح سه و تحقیق پایانی بوده است.
به گزارش قم نیوز حجتالاسلام سید موسی هاشمی ظهر امروز در آیین اختتامیه و مراسم تقدیر از برگزیدگان پنجمین جشنواره علامه حلی حوزه علمیه قم با اشاره به همزمانی پنجمین جشنواره علامه حلی با چهلسالگی انقلاب اظهار داشت: جشنواره علامه حلی تبلور روحیه پژوهش طلاب است که هرسال از سوی معاونت پژوهشی حوزه علمیه و با همکاری مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران برگزار میشود.
دبیر پنجمین جشنواره علامه حلی حوزه علمیه به بیان مهمترین ویژگیهای این جشنواره پرداخت و افزود: ویژگی مهم پنجمین جشنواره علامه حلی کاهش سن شرکتکنندگان از 40 سال به31 سال بوده که در کنار عدم پذیرش پایانه نامههای سطح چهار باعث رشد و شکوفایی و همچنین ظهور و بروز هر چه بیشتر پژوهشگران جوان شده است.
وی تعداد آثار ارسالشده به جشنواره را یک هزار 881 اثر اعلام و تصریح کرد: آثار ارسالشده در 4 بخش و به تفکیک تعداد، 1486 عدد مقاله و 61 اثر کتاب و 101 تحقیق پایانی و 233 عدد پایان نام سطح 3 بوده که 267 اثر آن برای طلاب خواهر و یک هزار و 614 اثر برای طلاب برادر بوده است.
هاشمی تعداد 85 اثر را منتخب دانست و خاطرنشان کرد: از بین تعداد آثار ارسالشده 85 اثر حائز رتبه شده که 10 اثر رتبه اول، 20 رتبه دوم، 23 رتبه سوم و 32 اثر نیز شایسته تقدیر شناخته شد که سهم طلاب برادر 45 اثر برگزیده و 28 اثر شایسته تقدیر و همچنین سهم طلاب خواهر 8 اثر برگزیده و 4 اثر شایسته تقدیر بوده است.
وی با اشاره به اهمیت توجه به امر پژوهش در حوزههای علمیه تأکید کرد: یکی از کارهای لازم در حوزههای علمیه تحقق یافتن آموزشهای پژوهش محور برای نهادینه شدن امر پژوهش و ثبت کارنامه پژوهشی طلاب در تمام زمینههای پژوهشی است تا در کنار ثبت رزومه طلاب در حوزه پژوهش روند پژوهش هر طلبه نیز مشخص باشد.