سه شنبه ۱۹ مهر ۱۳۹۰ ساعت ۱۰:۴۳
کد مطلب : 741
نماینده اعزامی معاونت بین‌الملل حوزه به گرجستان:

گرجستانی‌ها از کمبود منابع دینی رنج می‌برند

قم نيوز : قم نیوز: نماینده اعزامی معاونت بین‌الملل حوزه به گرجستان گفت: در جلسه‌ای که با اسلام‌شناسان و غرب گرجستانی داشتیم آنها از کبود منابع دینی رنج می‌برند.
گرجستانی‌ها از کمبود منابع دینی رنج می‌برند
به گزارش قم نیوز، حجت‌الاسلام مهدی پیشوایی دوشنبه شب در نشستی خبری که در معاونت بین‌الملل حوزه علمیه قم که با هدف بررسی دستاوردهای سفر نمایندگان حوزه به کشورهای مختلف برگزار شد، سفر به گرجستان را بسیار مطلوب ارزیابی و بیان کرد: سفر به گرجستان یک هفته به طول انجامید و از جمله سفرهایی محسوب می‌شود که نتیجه آن بسیار مفید و پر بار بود.

وی تصریح کرد: با وجود اینکه سفر هیئت اعزامی بیش از یک هفته نبود ولی به اندازه یک سال اطلاعات کسب کردیم و از طریق روحانیون و طلاب آذری زبان از دو دانشگاه بازدید به عمل آمد.

نماینده اعزامی معاونت بین‌الملل حوزه به گرجستان ادامه داد: با رئیس و مسئولان دانشگاه گرجستان جلسه‌ای برگزار و مقرر شد که تفاهمنامه‌ای به امضای طرفین برسد و استقبال گرمی از هیئت ایرانی صورت گرفت.

وی بیان کرد: ایران برای گرجستان نا آشنا نیست، چرا که بالغ بر چند دهه پیش این کشور تکه‌ای از خاک ایران زمین محسوب می‌شده است و به همین خاطر فرهنگ نزدیکی به ما دارند.

پیشوایی به تبیین وضعیت امروز گرجستان پرداخت و گفت: بعد از متلاشی شدن شوروی، رفاه سوسیالیستی در جامعه تمام شد و به همین خاطر کارخانه‌های آنان متوقف شد و دچار فقر شده‌اند.
وی به دیدار این هیئت با اسقف گرجستان اشاره و عنوان کرد: اسقف گرجستان در این دیدار خاطرنشان کرد در این کشور تبعیض نژادی وجود ندارد وهمه پایبند به خانواده‌ای آرام هستند.

نماینده اعزامی معاونت بین‌الملل حوزه به گرجستان اضافه کرد: سفیر جلسه‌ای با اسلام‌شناسان و غرب‌شناسان در سفارتخانه تشکیل داد که آنان می‌گفتند ما در دستیابی به منابع قوی در زمینه علوم دینی محروم هستیم.

وی به دیدار با اسقف ایلیای دوم اشاره کرد و گفت: ایشان در امور سیاسی دخالت نمی‌کرد مگر در مواقع خاص که به گفته خودش این موضوع فقط برخی اوقات رخ می‌دهد ولی آنچه مشخص بود مردم از فرمان وی تبعیت می‌کردند.

در بخش دیگری از این مراسم حجت‌الاسلام محمدمهدی گرجیان از دیگر اعضای اعزامی به گرجستان بیان کرد: در این سفر مقررشد تفاهمنامه‌ای به صورت پیش‌نویس بنویسیم و با یکدیگر امضا کنیم و در این راستا مناظراتی نرم صورت گرفت.

وی افزود: جمعیت گرجستانی‌ها بین ۴ تا ۵ میلیون نفر است که به صورت کلی مسلمان هستند و از اصل خویش دورمانده‌اند و باید برای بازگرداندن روح معنوی به آنان تلاش شود.

عضو هیئت اعزامی اساتید به گرجستان افزود: باید برای رفع مشکل وآمادگی گرجستانی‌ها از دین، بهتر است مسلمان با اتحاد دسته جمعی نسبت به ساخت نمای مشهود اسلام در تفلیس بپردازند و نماد اتحاد و یکپارچگی را در معرض دید بگذارند.

انتهای پیام/۱۰۵
https://qomnews.ir/vdcfiydeaw6dj.giw.html
نام شما
آدرس ايميل شما