سه شنبه ۱۶ بهمن ۱۳۹۷ ساعت ۱۰:۳۶
کد مطلب : 74236
منبع : خبرگزاری ايرنا
رئیس دانشگاه قم:

آموزش عالی در قم همزاد انقلاب است

قم نيوز : رئیس دانشگاه قم با تاکید بر اینکه آموزش عالی در این استان همزاد انقلاب است گفت: پیش از انقلاب چیزی به اسم دانشگاه در قم وجود نداشته ، این در حالی است که هم اکنون 50 مرکز آموزش عالی در این استان مشغول فعالیت علمی و تربیت دانشجویان می باشد.
آموزش عالی در قم همزاد انقلاب است
آموزش عالی در قم همزاد انقلاب است
به گزارش قم نیوز حجت الاسلام و المسلمین عسکر دیرباز درحاشیه نمایشگاه «شکوه چهل ساله در قم» در مصلای قدس این شهر درگفت و گو با خبرنگاران، افزود: آموزش عالی پیش از انقلاب در این استان درحد صفر بوده و جوانان برای تحصیل مجبور به حضور در استان های دیگر بودند.

وی رشد آموزش عالی درقم در 40 سال انقلاب را خیره کننده دانست و تاکید کرد: آموزش عالی در استان با انقلاب شکل گرفته و هم اکنون به رشد و بالندگی رسیده است.
دیرباز گفت: با پیروزی انقلاب اسلامی، با توجه به نیاز کشور به تربیت قضات و دبیران در تراز دینی، مدرسه عالی تربیتی و قضایی با دو رشته تاسیس شد که این مدرسه عالی بذر اولیه شکل گیری دانشگاه قم بود.

وی،گفت: تحصیل 10 هزار دانشجو، عضویت 300 عضو هیات علمی، تدریس 600 دانشجو از کشورهای مختلف، وجود 6 دانشکده، جذب دانشجو در 35 رشته کارشناسی، 66 رشته کارشناسی ارشاد و 37 رشته دکترا، وجود بیش از 40 آزمایشگاه و کارگاه، 33 گروه آموزشی، فعالیت پردیس خودگردان و بخش مجازی از جمله ویژگی های دانشگاه قم است.

وی با اشاره به دستاوردهای علمی این دانشگاه در حوزه های مختلف فنی و انسانی گفت: 80 شرکت دانش بنیان در مرکز رشد دانشگاه قم مستقر است که برخی از آنها درخاورمیانه منحصر به فرد می باشد ضمن اینکه این مرکز علمی موفق به کسب رتبه پنجم کشوری در رشته حقوق و رتبه اول حقوق خارج از مرکز در سال های اخیر شده است.

دیرباز با تاکید بر اینکه هم اکنون 15 هزار مترمربع فضای علمی ویژه دانشجویان دختر در این دانشگاه ایجاد شده گفت: بخش خواهران دانشگاه قم به صورت مستقل اداره می شود که این موضوع مزیتی برای این مرکز علمی است.

وی در ادامه با تاکید بر ضرورت نهادینه کردن رابطه بین صنعت و دانشگاه گفت: باید این ارتباط به صورت هدفمند و ساختارمند ایجاد شود چرا که ایجاد چنین موضوعی می تواند به صنعت و دانشگاه در رفع نیازهای جامعه کمک کند.

دیرباز یکی از مقتضیات اقتصاد دانش بنیان را ایجاد ارتباط ساختارمند میان دانشگاه، صنعت و جامعه دانست و گفت: نیازهای عمرانی و صنعتی استان به جای واگذاری به استان های دیگر باید به دانشگاه های قم ارجاع داده شود.

**معاون اداری و مالی دانشگاه قم نیز در در گفت وگو با خبرنگاران با بیان اینکه این مرکز علمی با محوریت حوزه علمیه شکل گرفته است، گفت: پایه و اساس دانشگاه بر اساس باورهای دینی، ارزش های الهی و تربیت الهی شکل گرفته است. 

حسین رضا گندم کار، جامع نگری دانشگاه قم را از جمله ویژگی های این مرکز علمی دانست و افزود: ماموریت دانشگاه استانی، ملی و بین المللی است و با افزایش رشته های دانشگاهی، پاسخگوی تمام نیازهای استان و کشور می باشد.

وی گفت: افزایش تعداد رشته ها و گرایش های تحصیلات تکمیلی در این دانشگاه بیش از رشته های کارشناسی است که 
نشانگر زیرساخت های آن است.

17 بهمن امسال مصادف با سی و نهمین سالگرد تاسیس دانشگاه قم است.

انتهای پیام/ 110
https://qomnews.ir/vdcb05bz.rhbafpiuur.html
نام شما
آدرس ايميل شما