قم نيوز : معاون آموزش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: سلامت معنوی در تقابل با سکولاریسم نیست، ولی این بحث میتواند فرصتی برای توجه دادن انسان به دین باشد.
به گزارش قم نیوز باقر لاریجانی ظهر امروز در همایش سلامت معنوی در سالن همایشهای غدیر با اشاره به مسائل مطرح شده در عرفان اسلامی اظهار کرد: در این عرفان به مسائلی همچون انسان کامل توجه شده است و معنویت اسلامی با معنویت مسیحی و معنویت غیردینی تفاوتهای زیادی دارد.
وی ادامه داد: در معنویت اسلامی نگاه کامل به انسان وجود دارد و سلامت جسمی و معنوی از مقدمات برای رسیدن به انسان کامل است.
معاون آموزش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: سلامت معنوی میتواند زندگی انسان را هدفمند کند و روابط بین فردی را تنظیم سازد.
لاریجانی با اشاره به ابعاد سلامت معنوی اظهار کرد: توجه به این سلامت میتواند که روی روابط فردی انسان تاثیر بگذارد و نگاه او را به دنیا تصحیح کند، البته سلامت معنوی متعالی با مسائلی همچون تقوا، شاکر بودن و اعتقاد به عالم پس از مرگ ارتباط دارد.
وی ادامه داد: در سلامت معنوی سکولار تباین وجود دارد و در نوشتههای معتقدان به این نوع از سلامت، حتی ضدیت با دین هم مشاهده میشود، ولی در سلامت معنوی مسیحی تبادلاتی با دین وجود دارد، ولی این ارتباط به صورت کامل نیست، اما سلامت معنوی اسلامی به لحاظ معنویت میتواند ذیل دین قرار بگیرد.
معاون آموزش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: افرادی زمانی که دچار مشکلات جدی میشوند، در خصوص نگاه خودشان به دنیا تجدیدنظر میکنند.
لاریجانی پزشکان را نیازمند سلامت معنوی دانست و تصریح کرد: آنها برای ارتقای خودشان باید به طبیبان معنوی مراجعه کنند، کسانی در زمینه سلامت معنوی باید دخالت کنند که از صلاحیت علمی و فردی در این زمینه برخوردار باشند.
وی خاطرنشان کرد: بحث سلامت معنوی بحث مهمی است که پس از قرن نوزدهم در دنیا به آن توجه شد، بحث سلامت معنوی در تقابل با سکولاریسم نیست، ولی این بحث میتواند فرصتی برای توجه دادن انسان به دین باشد.