يکشنبه ۲۵ فروردين ۱۳۹۸ ساعت ۱۱:۳۰
کد مطلب : 76586
منبع : خبرگزاری ايرنا
عضو هیات مدیره هلال احمرقم:

خسارتهای بلایای طبیعی بر پایه دوستی با طبیعت کاهش می یابد

قم نيوز : عضو هیات مدیره جمعیت هلال قم گفت: یکی ازمهمترین ابعاد دوستی با طبیعت و حفظ محیط زیست، کاهش خسارت های بلایای طبیعی همچون سیل است که این روزها در نقاط مختلف کشور شاهد آن هستیم.
خسارتهای بلایای طبیعی بر پایه دوستی با طبیعت کاهش می یابد
خسارتهای بلایای طبیعی بر پایه دوستی با طبیعت کاهش می یابد
به گزارش قم نیوز حجت الاسلام و المسلمین محمد رضا قاسمی نیا بیان کرد: اگر ما در زمینه کاشت درختان و حفاظت از جنگل ها تلاش کنیم، می توانیم کمربندی سبز را در اطراف شهرهای کشور ایجاد و حجم خسارت های ناشی از سیلاب را تا حدی بسیار زیادی کاهش دهیم.
وی اظهار داشت: اگر به فکر منابع طبیعی و محیط زیست نباشیم، خود را در معرض حوادث متعددی قرار خواهیم داد که جبران خسارتهای آن بسیار پرهزینه تر و دشوارتر از حفظ طبیعت پیرامونمان است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: بهار بهترین زمان برای آشتی مردم با طبیعت است و متولیان فرهنگی باید از این فصل برای ترویج ارزش های دینی در خصوص لزوم حفظ منابع طبیعی استفاده کنند.

قاسمی نیا اظهار داشت: حفظ درخت به عنوان یکی از مهمترین جلوه های زیبایی طبیعت همواره مورد توجه اسلام بوده و در روایات ائمه معصومین(ع) از آن به عنوان صدقه جاریه نامبرده شده است که در همین رابطه می توان ضرورت درختکاری را در قالب ترویج فرهنگ دوستی با طبیعت در فصل بهار، به عنوان اقدامی ارزشمند در جامعه تبیین و مردم را نسبت به انجام آن، هدایت کرد.

وی افزود: دوستی با طبیعت و حفظ درختان، موجب شاداب سازی محیط زندگی و پاکی هوا می شود و نشاط خاصی به انسان می بخشد که این مساله در شرایط دنیای صنعتی، امری بسیار ارزشمند و قابل توجه است، بدون تردید در زمانه ای که زندگی افراد در آن به سمت صنعتی شدن و افزایش آلایندگی ها پیش می رود، دوستی با طبیعت رکن مهم ادامه یافتن حیات است.

وی ادامه داد: نباید اجازه داد برخی سودجویی ها و یا وضعیت ناپایدار معیشتی دربرخی ازمناطق موجب تخریب محیط زیست و قطع درختان با هدف درآمدزایی شود، بلکه باید مردم را آگاه کرد که بدون طبیعت و درخت نمی توان آینده ای داشت و به درآمدهای پایدار اقتصادی رسید.

قاسمی نیا گفت: حتی دراجرای سیاست های توسعه ای کشور نیز باید به این امر آگاه بود که توسعه بدون حفظ و نگه داشت طبیعت و محیط زیست، هیچ معنایی ندارد و اگر به بهانه اجرای طرح های عمرانی درختان قطع و طبیعت تخریب شود، روز به روز از مسیر آبادانی جامعه دورتر خواهیم شد.

وی بیان کرد: توسعه پایدار تنها با داشتن طبیعتی زیبا و محیط زیستی سالم معنا پیدا می کند و در این شرایط است که نسلهای آینده می توانند در کشوری آباد و سرسبز به حیات خود ادامه دهند و از زندگی بانشاطی برخوردار باشند.

وی بااشاره به اهمیت رعایت قانون در مواجهه با طبیعت ادامه داد: رعایت قانون دراین زمینه از اهمیت فراوانی برخوردار است و مسئولان با کمک و نظارت مردم باید جلوی تخریب طبیعت و قطع درختان را بگیرند و اجازه هیچ سو استفاده ای را ندهند.

این فعال فرهنگی گفت: همه ما در برابر طبیعت و حفظ آن مسئول هستیم و این نکته باید از همان دوران پیش دبستانی در قالب کتاب های متنوع آموزشی به کودکان تعلیم داده شود و آنان در قالب همیاران طبیعت در کنار خانواده های خود، مراقب محیط زیست باشند.
وی بیان کرد: اگر مراقب طبیعت نباشیم و به محیط زیست آسیب وارد کنیم، در درجه نخست به خود صدمه زدیم و به دلیل این کوتاهی دچار مشکلات فراوانی می شویم که مقابله با آن بسیار زمان بر و پر هزینه است.

وی ادامه داد: برکات و مزایای دوستی با طبیعت و حفظ محیط زیست آنقدر زیاد است که هیچ انسانی نمی تواند نسبت به آن بی توجه باشد، بنابراین باید از فرصت فصل بهار استفاده کرده و در یک اقدام فرهنگی گسترده همه مردم را به این امر دعوت کنیم.

انتهای پیام / 113
https://qomnews.ir/vdcb0sbz.rhb0wpiuur.html
نام شما
آدرس ايميل شما