قم نيوز : عضو هیئت علمی جامعه المصطفی العالمیه گفت: متأسفانه دشمنان در شبکههای مجازی حتی از نماز، زکات و فضائل اهل بیت(ع) نگذشته و برای همه اعتقادات ایجاد شبهه میکنند.
به گزارش قم نیوز حجتالاسلام ناصر رفیعی بعد از ظهر یکشنبه در جمع زائران حرم مطهر حضرت معصومه (س)، با بیان اینکه تمسخر دارای ریشههای مختلفی است، افزود: در صدر اسلام دشمنان پیامبر (ص) را تمسخر میکردند که در قرآن آمده است که جلوی مسخره کنندگان حضرت رسول (ص) میایستیم.
وی بیان کرد: یکی از ریشههای تمسخر جهل و نادانی است زیرا برخی از روی جهل با هم خندیدن را با به دیگری خندیدن اشتباه میگیرند که این امر موجب تهمت و غیبت نیز میشود.
این استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه در طول تاریخ تهمتهای زیادی به پیامبران میزدند، افزود: کسانی که به پیامبران تهمت میزدند سرانجام بدی داشتند از جمله فرعون که گرفتار عذاب شد و قارون که در زمین فرو رفت بدون اینکه فریادرسی داشته باشند.
وی با بیان اینکه اگر کسی بندهای را تمسخر کند، گویی خدا را مسخره کرده است، افزود: در سوره مؤمنون آمده است که در روز قیامت اهل تمسخر در جهنم درخواست کمک میکنند اما به دلیل اینکه مسخره کردن دیگران، کسی به حرفشان گوش نمیدهد.
حجت الاسلام رفیعی بیان کرد: در روایت آمده است که شوخی ناپسند آبروی انسان را میبرد بنابرین باید مراقب شوخیهای خود باشیم.
وی گفت: افرادی که ماهواره دارند و یا مدت زمان زیادی را در شبکههای مجازی سپری میکنند باید بدانند که در برخی از این شبکهها با ساعتها کار فکری به انتقال هجمههای عقیدتی میپردازند.
صدا و سیما باید مراقب هجمههای فرهنگی باشد
این کارشناس مسائل دینی با بیان اینکه برخی شبکههای اجتماعی اعتقادات و بنیان خانواده را هدف قرار داده است، افزود: این شبکههای مجازی موجب شهوت زودرس برای نوجوانان و به گناه افتادن آنان و سست شدن بنیان خانوادهها میشود.
وی با بیان اینکه صدا و سیما باید مراقب هجمههای فرهنگی باشد، افزود: باید با این هجمههای فرهنگی دشمن که توسط شبکههای مجازی منتقل میشود، مقابله کرد.
حجت الاسلام رفیعی اظهار داشت: برخی این شبکههای مجازی و ماهوارهای که از سوی دشمنان ایجاد شدهاند، پشت پرده سیاسی دارند.
وی با بیان اینکه بزرگترین مرکز شیعهشناسی در اسرائیل برای ایجاد شبهه در اعتقادات مردم ایجاد شده است، افزود: متأسفانه دشمنان در شبکههای مجازی حتی از نماز، زکات و فضائل اهل بیت (ع) نگذشته و برای همه اعتقادات ایجاد شبهه میکنند.
عضو هیئت علمی جامعه المصطفی العالمیه یکی از ریشههای تمسخر را حسادت دانست و افزود: لازم است بدون داشتن حسادت روی صفات مثبت افراد تمرکز کنیم تا بتوانیم آنها را برای پیشرفت خود در زندگی به کار گیریم.
وی با بیان اینکه طمع، کینهتوزی و حقارت از جمله ریشههای تمسخر هستند، افزود: فقر نیز از دیگر ریشههای تمسخر است که در زمینه مذمت برخورد ثروتمندان با فقرا بیش از ۱۰ آیه در قرآن کریم آمده است.
انتهای پیام / 137