شنبه ۱۱ خرداد ۱۳۹۸ ساعت ۱۷:۳۳
کد مطلب : 78319
منبع : خبرگزاری تسنیم

100 میلیارد تومان اعتبار برای احداث راه دسترسی به دریاچه نمک قم نیاز است

قم نيوز : مدیرکل راه و شهرسازی استان قم گفت: برای احداث مسیر دسترسی به دریاچه نمک ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای احداث راه دسترسی به دریاچه نمک قم نیاز است
۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای احداث راه دسترسی به دریاچه نمک قم نیاز است
به گزارش قم نیوز حسن صبوری ظهر امروز در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی که در سالن جلسات استانداری برگزار شد اظهار داشت: مسیر دسترسی دریاچه نمک باید از اعتبارات استانی تأمین شود.

وی افزود: برای احداث مسیر دسترسی به دریاچه نمک، از سال‌های گذشته طرح‌های مطالعات انجام‌ شده و در صورت نیاز راه و شهرسازی قم آمادگی احداث چنین پروژه‌ای را دارد.

مدیرکل راه و شهرسازی استان قم تأکید کرد: در حال حاضر برای احداث مسیر دسترسی به دریاچه نمک 100 میلیارد تومان اعتبار نیاز است. بدون احداث مسیر دسترسی به این دریاچه امکان استفاده از ظرفیت‌های معدنی و گردشگری موجود در آن فراهم نمی‌شود.

صبوری با اشاره به‌ضرورت تأمین اعتبارات موردنیاز برای احداث مسیر دسترسی دریاچه نمک از منابع استانی گفت: وزارت راه و شهرسازی اعتباری برای این منظور در نظر نگرفته و باید این اعتبارات از منابع داخل استان تأمین شود.

مدیرکل راه و شهرسازی استان قم تأکید کرد: در راستای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و پروژه‌های بازآفرینی شهری، بازارچه کفاش‌های قم ساماندهی و بهسازی می‌شود.

محمود سیجانی رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم با اشاره به اهمیت توجه به راه دسترسی دریاچه نمک تصریح کرد: احداث این راه دسترسی مهم‌ترین پیش‌نیاز برای بهره‌برداری از دریاچه نمک است.

تهران و اصفهان به جای قم بیشترین استفاده را از دریاچه نمک دارند

سید رضا طباطبایی ظهر در این جلسه با انتقاد از سهم ناچیز استان از پهنه‌های معدنی و گردشگری دریاچه نمک گفت: متأسفانه وقتی سخن از استفاده اقتصادی از دریاچه نمک برای قم در میان می‌آید مباحث زیست‌محیطی پیرامون آن مطرح می‌شود.

وی تأکید کرد: دو استان مجاور دریاچه نمک یعنی تهران و اصفهان بیشترین استفاده اقتصادی و گردشگری را از دریاچه نمک می‌کنند و قم عملاً سهمی از این پهنه معدنی ندارد.

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان با اشاره به ظرفیت‌های گردشگری دریاچه نمک ابراز کرد: تورهای گردشگری از تهران و اصفهان در طول سال به مناطق گردشگری دریاچه نمک اعزام می‌شوند، اما قم هنوز نتوانسته از سهم خود از این دریاچه استفاده درستی کند.

مجوز سرمایه‌گذاری در دریاچه نمک قم فرا سازمانی است

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان قم نیز با اشاره به طرح‌های اقتصاد مقاومتی این اداره کل تأکید کرد: امسال 12 طرح اقتصاد مقاومتی در دستور کار قرار گرفته است.

حمیدرضا یزدانی ادامه داد: برای افتتاح و بهره‌برداری از این 12 طرح اقتصاد مقاومتی 54 میلیارد تومان هزینه و اشتغال قابل‌توجهی نیز به همراه دارد.

وی وضعیت سرمایه‌گذاری در دریاچه نمک را مورد توجه قرار داد و تصریح کرد: مجوز سرمایه‌گذاری در دریاچه نمک قم به دلیل وضعیت ویژه‌ای که در آن وجود دارد یک مسئله کاملاً فرا سازمانی بوده و نیازمند کسب مجوزهای مختلف است.

انتهای پیام/ 137
https://qomnews.ir/vdchwxnq.23n6zdftt2.html
نام شما
آدرس ايميل شما