قم نيوز : معاون فرهنگی، تبلیغی مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران کشور گفت: تدوین برنامه منسجم و به هم پیوسته در ابعاد سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، تربیتی و فرهنگی از ضرورت های تحقق بیانیه گام دوم است.
به گزارش قم نیوز معصومه ظهیری افزود: تحقق بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی نیاز به هم افزایی، همدلی، همراهی و وحدت دارد که اگر همه با هم همراهی کنیم و قطعات مختلف این پازل را کنار هم قرار دهیم، به طور حتم از نظر تحقق موفق خواهیم شد.
وی اضافه کرد: در صورتی که هر کسی به تنهایی برای تحقق این بیانیه تلاش کند، شاید به سرانجام برسد، ولی اهداف بیانیه دیر محقق می شود و در این مسیر با چالش های زیادی روبه رو می شویم.
ظهیری گفت: رهبر معظم انقلاب در بیانیه گام دوم نقطه گذاری عرصه ها و بسترها را نشان داده و از ما خواسته اند برای تحقق آن تلاش کنیم.
وی افزود: مخاطب اصلی گام دوم نخبگان جامعه هستند که این بیانیه پیوند بین نخبگان و آحاد جامعه را ایجاد می کند و نیروهایی می توانند زمینه اجرایی شدن گام دوم را محقق نمایند که هوشمند، مطاع و توانمند باشند.
ظهیری اضافه کرد: این نیروها باید عکس العمل ها، ترفندها و برنامه های دشمن را بشناسند، مقتدر و پایدار بمانند و از فرامین رهبری تبعیت کنند.
وی با بیان اینکه یکی از راه های تحقق بیانیه گام دوم افزایش توانمندی ها در جامعه است، گفت: باید در مسیر دانش افزایی در ابعاد اقتصادی، کنشگری، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی مدیران، نخبگان و افراد برجسته تلاش نماییم تا بتوانیم از ظرفیت آنها بهتر و بیشتر در ساماندهی جامعه استفاده کنیم.
معاون حوزه های علمیه خواهران کشور با اشاره به تاکید رهبر معظم انقلاب بر اقتصاد مقاومتی، اخلاق و معنویت در بیانیه گام دوم، تصریح کرد: در صورتی به اقتصاد مقاومتی و پایدار و الگوی پیشرفت توسعه دست پیدا می کنیم که جامعه ای داشته باشیم که اخلاق و معنویت حاکم باشد.
وی تاکید کرد: کسانی می توانند در عرصه های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی فعال و نقش آفرین باشند که از پشتوانه اخلاق و معنویت غنی برخوردار باشند.
ظهیری با اشاره به اینکه جامعه ای در مقابل فشارها و تحریکات تاب آور است که اخلاق و معنویت در آن به بلوغ و رشد کافی رسیده است، خاطرنشان کرد: جامعه ای که اخلاق و معنویت نداشته باشد با اندک شوکی تحت تاثیر قرار می گیرد و شایعه، بداخلاقی، ظلم و تعرض در چنین جامعه ای فراوان است.
وی تاکید کرد: برای زمینه سازی قسط، عدل، پیشرفت و توسعه جامعه باید انسان های اخلاق محور و معنویت محور تربیت کنیم.
رهبر معظم انقلاب اسلامی روز چهارشنبه ۲۴ بهمن ماه سال گذشته در بیانیه ای مهم و راهبردی به مناسبت چهلمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی و ورود جمهوری اسلامی به فصل جدیدی از زندگی به تبیین ویژگی های مسیر پر افتخار پیموده شده در ۴۰ سال گذشته و برکات خیره کننده انقلاب اسلامی در رساندن ایران عزیز به جایگاه شایسته ملت پرداختند و با تاکید بر امید واقع بینانه به آینده و نقش بی بدیل جوانان در برداشتن گام بزرگ دوم به سمت آرمان ها، خطاب به جوانان و آینده سازان ایران مقتدر، الزامات این جهاد بزرگ را در هفت سرفصل اساسی بیان کردند.
ایشان در این بیانیه ضمن بیان هفت توصیه به جوانان ایرانی از جمله علم و پژوهش، معنویت و اخلاق، اقتصاد، عدالت و مبارزه با فساد، استقلال و آزادی، عزت ملی، روابط خارجی، مرزبندی با دشمن و سبک زندگی، خواستار توجه آنان به این موضوع شدند.