قم نيوز : معاون آموزش و پرورش استان قم گفت: امسال در هر ناحیه نسبت به تعداد مدارس ۹۶ پایگاه و در هر منطقه نیز ۴ تا ۶ پایگاه تابستانه سهمیهبندی شده که مجموعاً ۴۰۰ پایگاه تابستانه در غنیسازی اوقات فراغت دانشآموزان قمی پیشبینی شده است.
به گزارش قم نیوز ناصر حمزهای با اشاره به اقدامات معاونت فرهنگی و پرورشی آموزش و پرورش بهعنوان یکی از متولیان برنامههای غنیسازی اوقات فراغت دانشآموزان اظهار داشت: ستاد بررسی فعالیتها و برنامهریزیهای بحث اوقات فراغت با پیشبینی تعداد 400 پایگاه تابستانه و سهمیهبندی 96 پایگاه در هر ناحیه با توجه به تعداد مدارس و در هر منطقه نیز 4 تا 6 پایگاه تابستانه مشخص شده است.
معاون فرهنگی و پرورشی آموزش و پرورش استان قم با بیان تعداد پایگاههای فعال اوقات فراغت تابستانه تصریح کرد: از مجموع پایگاههای فعال در سراسر استان تعداد 75 سالن ورزشی، 70 هنرستان، 22 کانون فرهنگی، 14 پایگاه دارالقرآن در دو نوبت، تعداد 4 استخر شنا، 4 پژوهشسرا و مرکز علوم و فنون و تعداد 150 مدرسه در مقاطع مختلف مهیای اجرای طرح فراغت تابستانه هستند.
وی دستیابی هر دانشآموز به یک مهارت را از دستاوردهای مهم این طرح فراغت تابستانه قلمداد کرد و افزود: کارگاهها، دورهها و کلاسهای آموزشی این پایگاهها حول محورهایی شامل مهارت، ارتباطی معرفتی، هویتی و بصیرتی، فرهنگی، هنری، مهارتهای حرفهای و اقتصادی و اشتغالزایی و در نهایت مهارتهای ورزشی و سلامت برگزار میشود.
حمزهای هزینه پذیرش و ثبتنام در دورههای آموزشی پایگاههای تابستانه را یکسوم مراکز آزاد دانست و گفت: نرخ مصوب این دورهها با حداقل 50 درصد کاهش هزینه نسبت به آموزشگاههای دیگر در اداره کل مشخص و به پایگاههای تابستانه ابلاغ شده است و از آنجایی که در این پایگاهها اعتبارات مالی برای عوامل اجرایی و اساتید در نظر گرفته نشده ملزم به دریافت هزینه هستیم.
وی با اشاره به تنوع رشتههای مختلف در کانونهای فرهنگی، هنری طرح اوقات فراغت یادآور شد: در اجرای این برنامهها سعی شده، در برنامهریزی و انتخاب رشتههای مختلف تنوع لازم لحاظ شود تا دانشآموزان در بخشهای مختلف هنری و مهارتآموزی بر اساس علاقه و بدون محدودیت و هیچگونه مشکلی رشته مورد نظر خود را انتخاب کنند.