قم نيوز : جانشین دبیر ستاد امر به معروف قم گفت: زمانی که فرهنگ تذکر لسانی نسبت به بدحجابی به فرهنگ عمومی تبدیل شود، نیازی به حضور ستاد امر به معروف نیست و هر فردی منکر احتمالی را ببیند، می تواند تذکر دهد و به طور مسلم اثرگذار خواهد بود.
به گزارش قم نیوز سید محمدتقی حسینی افزود: از هفته آینده مانورهایی با محوریت ستاد امر به معروف در مرکز شهر اجرا شود تا فرهنگ تذکر لسانی پیرامون حجاب و عفاف را در جامعه نهادینه و به فرهنگ عمومی تبدیل نماییم.
وی اضافه کرد: در این مانور از نیروهای خواهر استفاده می شود، زیرا معتقد هستیم اگر خواهران در زمینه حجاب به خواهران تذکر دهند نتیجه بهتر و حواشی کمتری در پی دارد.
وی ادامه داد: در این راستا واحد خواهران ستاد امر به معروف با همکاری مجامع دیگر از جمله سپاه علی بن ابیطالب (ع)، نیروی انتظامی، مجمع رهروان امر به معروف و نهی از منکر، جامعه ناصحین و موسسه شمیع عفاف مانورهای مشترک برگزار می کند.
حسینی در ادامه با بیان اینکه بد پوششی ها در شان استان قم نیست، گفت: البته نسبت به بدحجابی که در شهر قم وجود دارد، برخی سیاه نمایی می کنند، گرچه اعتقاد داریم حتی یک مورد نیز برای قم زیاد است.
وی اضافه کرد: درگذشته حتی به اندازه تعداد انگشتان دست نیز بدحجابی در شهر قم مشاهده نمی شد، ولی امروز با ارتباطاتی که بین قم و استان های دیگر وجود دارد و با گسترش شبکه های اجتماعی، این اتفاق رخ داده که باید فکر اساسی نمود.
وی با اشاره به راهکارهای موثر در زمینه حفظ حجاب شهر قم، بیان کرد: اگر بتوانیم امر به معروف و نهی از منکر را با زبان نرم و روش مناسب در جامعه شکل دهیم، بهترین راه پیشگیری و مقابله با بدحجابی است.
جانشین دبیر ستاد امر به معروف قم تاکید کرد: با روش های تحقیقی و پژوهشی، کرسی های آزاداندیشی، مصاحبه تلویزیونی و ساخت کلیپ کار فرهنگی نماییم و افراد را اقناع نماییم که حجاب به نفع آن هاست.
وی افزود: با توجه به بمباران شبهاتی که در فضای مجازی وجود دارد، بسیاری از افراد جامعه در زمینه لزوم رعایت حجاب و عفاف توجیه نیستند و باید بتوانیم اقشار جامعه به ویژه بانوان را نسبت به آسیب های بدحجابی آگاه نماییم.
وی با بیان اینکه عفاف و حجاب مختص خانم ها نیست، گفت: مردان هم باید محجبه باشند؛ ولی متاسفانه چهره و پوشش برخی مردان محجبه نیست.
حسینی بیان کرد: حجاب از ضروریات دین اسلام است و در منابع دینی تاکید ویژه و فراوانی نسبت به حفظ حجاب شده است.
وی افزود: در سال های اخیر دشمنان داخلی و خارجی دین اسلام و شبکه های اجتماعی تبلیغات زیادی علیه حجاب انجام می دهند و افراد روشنفکر مآب نیز بحث حجاب اختیاری را مطرح می کنند.
وی تصریح کرد: در گذشته نیز تبلیغات مشابه بوده است، ولی امروز با روش های جدید اقدام به چنین تبلیغاتی می کنند و به اسم دموکراسی و آزادی سعی دارند تا ریشه حجاب را که از ضروریات دین است، تخریب نمایند.
۲۱ تیرماه مصادف با واقعه مسجد گوهرشاد به عنوان روز عفاف و حجاب نامگذاری شده است.