قم نيوز : مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم از رکوردشکنی مصرف آب در قم خبر داد و گفت: بیست و ششم تیرماه مصرف آب در قم به بیش از 5600 لیتر در ثانیه رسید که این میزان یک رکورد در تاریخ آبرسانی به قم به شمار میرود.
رکورد مصرف آب در قم شکست
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم از رکوردشکنی مصرف آب در قم خبر داد و گفت: بیست و ششم تیرماه مصرف آب در قم به بیش از 5600 لیتر در ثانیه رسید که این میزان یک رکورد در تاریخ آبرسانی به قم به شمار میرود.
رکورد مصرف آب در قم شکست
به گزارش قم نیوز علی جان صادق پور با اشاره به روند افزایشی مصرف آب در قم اظهار کرد: میزان مصرف آب در چهارماهه نخست سال جاری به بیش از 44 میلیون متر مکعب رسید که این میزان نسبت به مدت مشابه سال قبل بیش از 10 درصد افزایش داشته است.
وی با اشاره به رکوردشکنی مصرف آب در قم گفت: مصرف آب در قم در روز بیست و ششم تیرماه به 5600 لیتر در ثانیه رسید که این میزان مصرف در تاریخ آبرسانی به قم یک رکورد به شمار میرود این در حالی است که مصرف آب در بالاترین میزان خود در سال گذشته به 5170 لیتر در ثانیه رسید.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم روند فعلی مصرف آب را نگرانکننده دانست و خاطرنشان کرد: در حال حاضر تمام ظرفیتهای موجود در داخل و خارج استان برای تأمین آب شهر قم به کار گرفته شده است.
وی از شور شدن آب در روزهای اخیر در شهر خبر داد و گفت: به منظور جلوگیری از قطع آب، تمام چاههای داخل شهری و منطقه علیآباد به مدار بهرهبرداری وارد شدند و همانطور که بارها اعلام کرده بودیم با توجه به شوری آب این چاهها، اجباراً شاهد افزایش درصد شوری آب در شهر شدهایم.
صادق پور با بیان اینکه تمام تلاش ما استمرار در آبرسانی به شهروندان است، تصریح کرد: با وجود هشدارها همچنان با مصرف بالای آب در شهر مواجه هستیم که با این روند ممکن است در بخشهایی از شهر با جیرهبندی آب مواجه شویم.
وی با بیان اینکه سرانه مصرف آب در قم به ازای هر نفر به بیش از 170 لیتر در شبانهروز رسیده است، تأکید کرد: این میزان مصرف برای منطقهای گرم و خشک قم که با کمبود آب مواجه است بسیار بالاست در صورتی که هر فرد با حدود 80 لیتر هم میتواند زندگی مطلوبی داشته باشد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان با بیان اینکه انتظار داریم مردم عزیز در مصرف این سرمایه گرانمایه و غیرقابل جایگزین، نهایت دقّت و سعی خود را به عمل آورند، خاطرنشان کرد: در صورت همکاری بیشتر، ما میتوانیم میزان استحصال آب از چاهها را کاهش داده و آب با کیفیت مطلوبتری در اختیار شهروندان قرار دهیم.