قم نيوز : قم نیوز: استاد حوزه علمیه قم با اشاره به ویژگیهای اخلاقی و رفتاری آیت الله مهندسی گفت: بسیاری از افراد شیفته آن مرحوم شده بودند و واقعا وی نمونهای از ابرار بود.
به گزارش قم نیوز، حجت الاسلام سیدابراهیم حسینی اراکی در مراسم نخستین سالگرد بزرگداشت آیت الله مهندسی که در حسینیه شهدا برگزار شد، اظهار کرد: مرحوم مهندسی معلم اخلاق، مبلغ، آگاه، دلسوخته و با بصیرت بود.
وی با بیان اینکه خداوند در قرآن کریم، انسانها را به کتابهای کتابخانه تشبیه کرده است، تصریح کرد: خداوند فرموده است انسانها همچون کتاب هستند اما باطن و محتویات آن ها متفاوت است.
این استاد حوزه با تاکید بر اینکه انسانها از نظر ارزش به یک میزان نیستند، اضافه کرد: بعضی انسانها دارای نور و زیباییهای الهی و برخی هم دارای ظلمت و پستی هستند.
حسینی اراکی با اشاره به اینکه ابرار کسانی هستند که کتاب و حقیقت وجودی خود را در حدی فراوان از فضلیتهای انسانی و الهی پر کردهاند، خاطرنشان کرد: ابرار و نیکوکاران از نظر اخلاقی دارای جاذبههای انسانی هستند.
وی با اشاره به اینکه هر فردی در مدت زمان کوتاهی جذب ویژگیهای اخلاقی و رفتاری آیت الله مهندسی میشد، اضافه کرد: بسیاری از افراد شیفته آن مرحوم شده بودند و واقعا وی نمونهای از ابرار بود.
این استاد حوزه با تاکید بر اینکه جان انسان اگر بخواهد نورانی شود باید نفس و باطن خود را از این دنیا عبور دهد، تصریح کرد: فجار کسانی هستند که سراسر وجود آنها را پستی فرا میگیرد.
حسنی اراکی با اشاره به اینکه اگر انسانی به کرامت نفسانی دست یابد از تمام بدیها جان خود را منزه کرده است، اظهار کرد: مرحوم مهندسی به کرامت نفسانی دست یافته و نفس خود را از امور بد دنیا دور کرده و دلش با خدا شده بود.
وی با تاکید بر اینکه انسان غنی از عیاشیهای دنیا میگذرد، اضافه کرد: از مقامهای رسیدن به فضایل، حریت و آزادگی است و انسانها در این حالت میتوانند فضایل اخلاقی را در بر بگیرند.
این استاد حوزه با اشاره به اینکه مرحوم مهندسی آزاده بود، اظهار کرد: وی تلاش بسیاری برای سعادتمند شدن داشت و از طریق دنیا به دنبال محبت و خشنودی خدا بود.
حجتالاسلام حسینی اراکی با تاکید بر اینکه مرحوم آیت الله مهندسی مسیر سربازی امام زمان(عج) را انتخاب کرده بود، تصریح کرد: آن عالم ربانی اصلا به دنبال مال و شهرت نبود و فقط خشنودی خدا را طلب میکرد.