قم نيوز : مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری قم گفت: هرسال 20 تا 30 درصد سرویسهای مدارس تاکسیها هستند.
به گزارش قم نیوز مرتضی عزتی امروز با اذعان به اینکه سازمان تاکسیرانی از محل سرویس مدارس درآمدی ندارد، اظهار کرد: کلیه مبلغ دریافت شده از اولیا برای راننده، برای شرکت حمل و نقل و آموزش و پرورش است؛ رقم تعیین شده برای دریافت برچسب و کارت سرویس هم برای یکسال رقم ناچیزی هست که برای یکسال تعیین شده است.
مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری قم با تاکید بر اینکه هرسال ۲۰ تا ۳۰ درصد سرویسهای مدارس تاکسیها هستند، افزود: اکثر خدمات سرویسهای مدارس توسط خودروهای شخصی تاییدصلاحیتشده ارائه میشود چراکه اگر بخواهیم اکثر سرویس ها را از تاکسیها قرار دهیم در ساعات پیک صبح و ظهر در خدماترسانی به شهروندان دچار مشکل میشویم.
عزتی در خصوص اجباری بودن خدمات سرویس برای تاکسیداران، تصریح کرد: تاکسیداران قراردادی با شرکت حمل و نقل سازمان تاکسیرانی دارند که اگر تاکسیرانی برای سرویسدهی تاکسی نیاز داشت و ابلاغ کرد باید این خدمات ابلاغ شود که در آییننامه هم این مساله عنوان شده است.
وی اضافه کرد: شرکت تعاونی سازمان پیامکی به تاکسیداران داده که وقتی شما از مزایای بیمه استفاده میکنید در این شرایط که شهروندان نیازمند خدمات هستند باید خدمات لازم به شهروندان ارائه شود و بحث قطع بیمه نداریم ولی اگر تاکسیداران ابلاغیههای سازمان را اجرا نکنند مطابق مقررات انضباطی با آنها برخورد خواهد شد.
مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری قم با تاکید بر اینکه ساماندهی سرویس های مدارس برای این است که هرکسی برای خود قیمت تعیین نکند، افزود: این ساماندهی بستر کنترل و نظارت را فراهم میکند و آموزش و پرورش به تمام مدارس ابلاغ کرده که اگر اولیایی سرویس نیاز داشت باید ثبتنام کرده و به سازمان اعلام شود و به خودی خود سازمان نمیتواند سرویس بر اساس درخواست اولیا بدون تایید مدیر تعیین کند.