سه شنبه ۲۳ مهر ۱۳۹۸ ساعت ۱۵:۰۵
کد مطلب : 82825
منبع : خبرگزاری تسنیم

آیت‌الله علوی گرگانی: عاقبت‌به‌خیری در گروی خدمت به‌نظام اسلامی و قرآن است

قم نيوز : مرجع تقلید شیعیان گفت: در آخرت از ما سؤال می‌شود که عمر خود را در کجا صرف کردی، باید عمر خود را درراه نماز و اسلام و قرآن و خدمت به‌نظام قرار دهیم تا سعادتمند شویم.
آیت‌الله علوی گرگانی: عاقبت‌به‌خیری در گروی خدمت به‌نظام اسلامی و قرآن است
آیت‌الله علوی گرگانی: عاقبت‌به‌خیری در گروی خدمت به‌نظام اسلامی و قرآن است
به گزارش قم نیوز آیت‌الله علوی گرگانی مرجع تقلید شیعیان ظهر امروز در دیدار جمعی از روسای کلانتری‌های سراسر کشور که در دفتر معظم له برگزار شد، اظهار داشت: دنیا این‌گونه نیست که بخوریم و بخوابیم و تمام شود ولی اعتقادداریم که از این دنیا عبور کرده و در آن دنیا باقی و جاودان هستیم.

وی افزود:همه انسان‌ها پس از مرگ مجدد زنده شده و در قیامت پاسخگوی اعمال خویش هستند، خداوند در قرآن کریم می‌فرماید که پس‌ازاین عالم نیز عالم دیگری در پیش داریم وامام(ع) تأکید کرد دنیا پل آخرت است.

مرجع تقلید شیعیان تصریح کرد:مرگ خبر نمی‌کند و چه بسیار خوب است که آماده و مهیا باشیم و حقوقی گردن ما نباشد و کسی را اذیت نکرده و این موضوع را بدانیم که پس‌ازاین دنیا حساب‌وکتاب وجود دارد.

استاد سطوح عالی حوزه علمیه عنوان کرد:در آخرت از ما سؤال می‌شود که عمر خود را در کجا صرف کردی، باید عمر خود را درراه نماز و اسلام و قرآن و خدمت به‌نظام قرار دهیم و سعادتمند شویم.

آیت‌الله علوی گرگانی عنوان کرد: رسول خدا بالای منبر رفته بود و همه پای منبر ایشان نشسته بودند که پیامبر(ص) فرمود خداوند می‌فرماید می‌خواهم شمارا امتحان کنم که همه ترسیدند، سلمان و اباذر نیز در آن جلسه حضور داشتند.

وی ادامه داد:پیامبر(ص) خطاب به سلمان و اباذر فرمود قصد دارم شمارا امتحان کنم و یک‌درهم به سلمان و یک‌درهم نیز به اباذر داد و قرار شد فردا جواب بیاورند،فردای آن روز پیامبر(ص) فرمودند پولی که به شما دادم چه‌کار کردید، سلمان پول را به فقیر داد و اباذر پول را نزد خود نگه داشت.

مرجع تقلید شیعیان ادامه داد:پیامبر(ص) جعبه‌ای آتش قرار داد و سلمان روی آن قرار گرفت و رسول گرامی اسلام پرسیدند پول مرا چکار کردی که سلمان گفت در راه خدا دادم و اباذر آمد و نتوانست جوابی بدهد و پایش داغ شد، رسول خدا فرمود یک لحظه ظرف آتش قرار دادم نتوانستی جواب بدهی ولی فردای قیامت برای اینکه از پل صراط عبور کنی باید جوابگوی اعمالت باشی.

استاد سطوح عالی حوزه علمیه خاطرنشان کرد:پیامبر(ص) با این اقدام تلاش کرد عالم آخرت را نشان دهد و اینکه باید پاسخگوی خود اعمال باشیم،تلاش کنیم در همه کارها رضای الهی را مدنظر قرار داده تا عاقبت به خیر و سعادت مند شویم.

انتهای پیام/ 137
https://qomnews.ir/vdcenv8v.jh8wwi9bbj.html
نام شما
آدرس ايميل شما