قم نيوز : دبیرستان آیتالله محمدطاهر ظاهری به عنوان نخستین مدرسه خیرساز کشور مجهز به نیروگاه خورشیدی به ظرفیت 20 کیلو وات با حضور جمعی از مسؤولان افتتاح شد.
به گزارش قم نیوز دبیرستان آیتالله محمدطاهر ظاهری نخستین مدرسه خیرساز کشور مجهز به نیروگاه خورشیدی به ظرفیت 20 کیلو وات با حضور حجت الاسلام والمسلمین محمد رضا آشتیانی، رئیس هیئت مدیره مجمع خیرین مدرسهساز قم، حمیدرضا شیخ الاسلام مدیرکل آموزش و پرورش استان قم، مرتضی حیدری فرماندار قم، پورگلیان مدیر کل نوسازی مدارس قم و عبدالمجید ظاهری خیر مدرسه آیت الله ظاهری افتتاح شد.
محسن پورگلیان، مدیر کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان قم با بیان اینکه کلنگ دبیرستان آیتالله محمدطاهر ظاهری در آذر ماه سال گذشته به زمین زده شد، اظهار کرد: بخش اول که به لحاظ عملیاتی تعهد خیر بود در زمان پنج ماهه به ثمر رسید و با پیگیریها و نظارت ادارهکل نوسازی و مجمع خیرین در مهر ماه به بهرهبرداری رسید.
وی خاطرنشان کرد: این مدرسه دارای مساحت 2 هزار و 600 متر مربع و 12 کلاس درس است و 10 فضای اداری جانبی و مدیریتی و چهار سالن، کارگاه و آزمایشگاه را دربرمیگیرد و استانداردهای طراحی، معماری و سازهای در این مدرسه رعایت شده است.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان قم عنوان کرد: در سال 98 تا امروز 17 پروژه آموزشی و پرورشی و ورزشی در قالب هشت مدرسه و 9 فضای جانبی احداث شده است. ورود خیرین در زمینه احداث نیروگاه خورشیدی در سطح کشور اقدامی بینظیر و منحصر به فرد است.
حجت الاسلام والمسلمین محمد رضا آشتیانی، رئیس هیأت مدیره مجمع خیرین مدرسهساز قم نیز در این مراسم اظهار کرد: احداث چنین مدرسهای ذخیره علمی محسوب میشود و نام خیر را زنده نگاه میدارد. احداث محل تعلیم و تربیت نوعی آیندهاندیشی است.
وی خاطرنشان کرد: با زبان و بیان نمیتوان ارزش چنین کاری را بیان کرد. پرونده خیر در این محل برای همیشه باز است و فرد خیر فردای قیامت سربلند است.
رئیس هیأت مدیره مجمع خیرین مدرسهساز قم با بیان اینکه احداث محل تعلیم و تربیت، کار ساده و کوچکی نیست، گفت: بر اساس آیهای در سوره مائده اگر کسی وسیله هدایت و عالم شدن یک نفر را فراهم کرد گویا همه انسانهای روی زمین را زنده کرده است.
احداث 49 فضای آموزشی در منطقه پردیسان
حمیدرضا شیخ الاسلام، مدیرکل آموزش و پرورش استان قم با اشاره به اهمیت احداث این آموزشگاه در منطقه پردیسان گفت: امروز مرکز آموزشی که در این منطقه افتتاح شده با رصد بنده کمتر از مراکز آموزش عالی در سطح کشور نیست.
وی خاطرنشان کرد: ابتکار راهاندازی نیروگاه خورشیدی در این مدرسه روی داده که به سطح کشور تعمیم داده شد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان قم با بیان اینکه امروز 49 پروژه آموزشی در منطقه پردیسان احداث شده است، گفت: خیران سهم مناسبی در احداث این مدارس داشتند و میتوان بیان کرد خیران در استان قم در کشور الگو هستند.
وی تصریح کرد: نظام جمهوری اسلامی بر خود میبالد که خیران دغدغه آموزشی دارند. بیش از 15 ماه از زمان کلنگزنی تا احداث مدارس زمان صرف شد و برخی از پروژههای نیمه تمام به اتمام رسید.
شیخ الاسلام ضمن انتقاد به برخی از مدیران در زمینه عدم در نظرگیری فضای آموزشی در پردیسان گفت: اکنون مدارسی با شیفتهای متنوع در این منطقه احداث شده که این امر به معضل ترافیک بلوار غدیر نیز کمک میکند زیرا در صورت نبود مدرسه مجبور به تردد به داخل شهر برای استفاده از امکانات تحصیلی هستند.
مرتضی حیدری، فرماندار قم نیز در این مراسم خاطرنشان کرد: شاهد ایثار و از خودگذشتگیهایی از سوی مردم و خیران هستیم که همیشه در تاریخ ماندگار است و شجرهای محسوب میشود که تا ابد خیر و برکت به همراه دارد.
وی با بیان اینکه نگاه به آموزش و پرورش در کشور مصرفی است، گفت: غافل از اینکه باید تصور و اندیشه بر این باشد که آموزش و پرورش بزرگترین کارخانه انسانسازی است. از افتخارات جمهوری اسلامی است که توانسته در سطح علمی با قدرتمندترین کشورها برابری کند که مقدمه این امر در مدارس کلید میخورد.