قم نيوز : مدیرخانه نمایش قم گفت: بهتر است به جای اینکه دنبال رویدادهایی باشیم که بخواهد با بوق تبلیغاتی یا مراسمهای کوتاه مدت و زودگذر همراه باشد به دنبال برگزاری فستیوالهای قوی برای ایجاد انگیزه تولید اثر خوب بین هنرمندان تئاتر باشیم.
به گزارش قم نیوز جواد طاهری در حاشیه برگزاری جشنواره تئاتر استان قم، از همکاری خانه نمایش با انجمن هنرهای نمایشی قم خبر داد و اظهار کرد: سالن خانه نمایش قم در طول مدت سه روز برگزاری جشنواره در اختیار سه گروه نمایشی قرار میگیرد.
وی برگزاری ورکشابهای آموزشی جشنواره استانی تئاتر قم را مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: ورکشاپهای آموزشی این جشنواره با همکاری خانه نمایش برگزار میشود.
مدیر خانه نمایش قم سطح کیفی نمایشهای رسیده به این جشنواره مورد ارزیابی قرار داد و تصریح کرد: با وجود اینکه آثار خوبی به جشنواره تئاتر استان قم راه یافته اما نسبت به سالهای پیشین تفاوت خاصی بهوجود نیامده است.
جشنواره تئاتر استان قم منسجمتر شده است
وی در ادامه به سطح برگزاری جشنواره تئاتر استان قم نسبت به سالهای گذشته اشاره و عنوان کرد: برنامه ریزی برای اجراها، تبلیغات، برگزاری ورک شاپهای آموزشی نسبت به سالهای پیشین تفاوت دارد و نشان از حرکت این جشنواره به سمت جلو است.
طاهری بیان کرد: برنامه ریزی جشنواره تئاتر امسال نسبت به سالهای پیشین با برنامه ریزی دقیق و منسجم تر صورت گرفته است و این اتفاق خوب ناشی از مدیریت انجمن هنرهای نمایشی است.
وی مهمترین اتفاق در جشنواره تئاتر امسال را رویکرد آموزشی انجمن هنرهای نمایشی دانست و گفت: برگزاری ورکشاپها و نشستهای آموزشی میتواند در روند رشد و توسعه آموزش نمایش در استان قم موثر باشد.
مدیر خانه نمایش قم توجه به تماشاگر را بسیار با اهمیت دانست و بیان کرد: برای پویایی تئاتر لازم است بینندگان این هنر زنده از پوسته خانواده تئاتری خارج شود و بینندگان تئاتر افزایش پیدا کنند.
وی افزود: در صورتی که تئاتر تماشاگر داشته باشد همیشه تئاتر را روی صحنه خواهیم داشت اما اگر نتوانیم تماشاگران را برای دیدن تئاتر جلب کنیم نمیتوانیم تئاتر را روی صحنه ببریم.
طاهری با تاکید براینکه برگزاری جشنواره استانی تئاتر به خودی خود نمیتواند در جلب مردم به هنر نمایش موثر باشد، گفت: تبلیغات مناسب میتواند در این زمینه تاثیر گذار باشد و مردم را برای تماشای تئاتر به محل اجراها جلب کند.
نمایشگاههای پوستر و عکس از نقاط قوت جشنواره تئاتر
وی با عنوان اینکه تجربه ثابت کرده است برگزاری جشنوارههای استانی تئاتر تاثیر خاصی در جلب مردم به دیدن هنر نمایش ندارد، متذکر شد: حتی جشنوارههای ملی نیز نتوانسته در توسعه هنر تئاتر موثر باشد.
مدیرخانه نمایش قم گفت: بهتر است به جای اینکه دنبال رویدادهایی باشیم که بخواهد بوق تبلیغاتی یا مراسمهای کوتاه مدت و زودگذر همراه باشد به دنبال برگزاری فستیوالهای قوی برای ایجاد انگیزه تولید اثر خوب بین هنرمندان تئاتر باشیم.
وی نقاط قوت جشنواره تئاتر استانی قم را مورد اشاره قرار داد و گفت: برگزاری نمایشگاه پوستر، برگزاری نمایشگاه عکس از نقاط قوت این جشنواره است.
طاهری در بخش پایانی سخنان خویش شعار این جشنواره را مورد ارزیابی قرار داد و خاطرنشان کرد: شعار «جشن امید به فردای روشن» شعار خوبی است و امیدواریم این شعار به حقیقیت بپیوندد و تنها در حد شعار باقی نماند.