قم نيوز : مدیر جامعه الزهرا(س) گفت: دوره فقه عالی برای طلابی که سطح چهار را گذرانده و وارد دوره بالاتر شدهاند برگزار میشود.
به گزارش قم نیوز حجت الاسلام سید محمود مدنی ظهر شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه، وحدت حوزه و دانشگاه را به عنوان یک هدف ارزشمند عنوان کرد و افزود: در تلاشیم که دو نهاد علمی، آموزشی و پژوهشی حوزه و دانشگاه که در خدمت سربلندی نظام اسلامی هستند به وحدت دیدگاهها و نظریات برسند.
وی بیان کرد: طرح تربیت مدرس در بخش آموزش جامعه الزهرا(س) در پنج رشته در حال انجام است و در سایر رشتهها نیز طی امسال فعالیت خود را افزایش میدهد.
مدیر جامعه الزهرا(س) گفت: ۱۶ نشریه داخلی از گروه های علمی و آموزشی در معاونت آموزش و گروه های علمی و پژوهشی در معاونت پژوهش در حال انتشار است و سه نشریه نیز برای پژوهشی شدن کاندیدا شدهاند.
وی با اشاره به اجرای طرح شمیم توسط معاونت فرهنگی - تبلیغی جامعه الزهرا(س) در مدارس، افزود: این طرح به تعبیر مسئولان آموزش و پرورش یکی از موفقترین برنامههای اجرایی در سطح مدارس بوده است.
تحصیل بیش از ۲۰ هزار طلبه ایرانی و غیر ایرانی در جامعه الزهرا(س)
حجت الاسلام مدنی با بیان اینکه بیش از ۲۰ هزار طلبه ایرانی و غیر ایرانی در جامعه الزهرا(س) مشغول به تحصیل هستند، افزود: ۲ هزار و ۳۰۰ دانش آموز در مدرسه هدی تحصیل میکنند، همچنین هزار کودک نیز در مهد کودک این موسسه نگهداری میشوند.
وی بیان کرد: با وجود مشکلات بودجهای توانستهایم ظرفیت خود را طی امسال افزایش داده و ظرفیت پذیرشی را ۱۰۰ درصد افزایش دهیم.
مدیر جامعه الزهرا(س) گفت: سطح ۲ عمومی است، در سطح سه تعداد ۱۲ گرایش و در سطح چهار نیز پنج رشته گرایش وجود دارد، همچنین در کنار این رشتهها دوره فقه عالی برای طلابی که سطح چهار را گذرانده و وارد دوره بالاتر شدهاند برنامه ریزی شده و دارای دو برنامه پنج ساله است و امسال نیز پذیرشها برای این دوره انجام میشود.
وی عنوان کرد: دوره تربیت پژوهشگر و محقق، تربیت مترجم در دو رشته، تربیت مشاور، تربیت پاسخگویی به سؤالات فقهی و عقیدتی و تربیت مبلغ آغاز شده است که امسال به دلیل مشکلات بودجهای شاید نتوانیم دورهها را ادامه دهیم اما در تلاشیم که با نهایت صرفه جویی در همه مسائل، فعالیتها و برنامههای اساسی خود را که تربیت نیروی انسانی است، ادامه دهیم.
بی مهری به بودجه جامعه الزهرا(س)
حجت الاسلام مدنی گفت: بودجه جامعه الزهرا(س) چون در سرفصل آموزشی تعریف نشده مورد بیمهری قرار میگیرد و سال گذشته تنها موفق به دریافت ۴۷ درصد از بودجه شدیم.
وی ابراز کرد: انتظار داریم که ضمن تقویت همه دانشگاهها، دانشکدهها و مجموعههای وابسته به علوم، به این مجموعهها نیز که بر اساس معیار علمی و دستورالعمل شورای عالی انقلاب فرهنگی فعالیت میکنند، توجه شود.
مدیر جامعه الزهرا(س) گفت: کانونهای فارغ التحصیلان در شهرها در حال تشکیل است تا به وسیله آنها ارتباط با فارغ التحصیلان افزایش پیدا کند.
وی اظهار داشت: از آنجایی که فارغ التحصیلان در خارج از کشور ظرفیت بالایی دارند در این راستا برنامههایی در لبنان و هندوستان اجرا شده و برای سایر کشورها نیز برنامهریزی لازم انجام گرفته است.
حجت الاسلام مدنی گفت: در نظر داریم که با تأمین بودجه در کشورهای جنوب شرق آسیا نیز همایش برگزار کنیم.
وی عنوان کرد: با دانش آموختگان در خارج از کشور از طریق فضای مجازی تبادل علمی برقرار میشود و دورههای علمی نیز برای آنها در حال برگزاری است.
انتهای پیام / 137