قم نيوز : مادر مرحوم حسنی سعدی با اشاره به سواستفاده دشمن از موضوع سقوط هواپیمای اوکراینی گفت: اجازه دخالت به هیچ احدی و حتی برخی از مغرضین داخلی که قصد سواستفاده از این حادثه را دارند نمیدهیم.
مادر شهید حادثه سقوط هواپیما: اجازه دخالت به بیگانگان و مغرضین داخلی را نمیدهیم/ پیام مقام معظم رهبری تسلی بخش ما بود
به گزارش قم نیوز ملایی مادر زهرا حسنی سعدی از شهدای حادثه سقوط هواپیمای اوکراینی اظهار داشت:از مقام معظم رهبری تشکر ویژه میکنم، پیامی که ایشان فرستادند سبب تسلی خاطر و آرامش ما شد.
وی افزود: سقوط هواپیما و ارتحال دخترم و دیگر سرنشینان این هواپیما داغ بسیار بزرگی بود و ما باید خدمت مقام معظم رهبری تسلیت عرض کنیم.
ملایی با اشاره به سواستفاده دشمن از موضوع سقوط هواپیمای اوکراینی ادامه داد: اجازه دخالت به هیچ احدی حتی برخی از مغرضین داخلی که قصد سواستفاده و ضربه زدن به نظام را دارند نمیدهیم.