قم نيوز : استاندار قم گفت: باید دانشگاههای استان کارآفرین و مهارت آفرین باشند و نباید شاهد دانشجویانی در قم باشیم که مهارتی بلد نباشند، آموختههای برخی از دانشجویان به درد بازار کار نمیخورد.
به گزارش قم نیوز بهرام سرمست عصر امروز در نشست مشترک شورای مهارت و کارگروه آموزش، پژوهش، فناوری استان قم در سالن جلسات امام جواد(ع) استانداری با اشاره به ظرفیت دانشگاهی قم اظهار کرد: 31 دانشگاه و مرکز آموزش عالی در استان داریم و ظرفیت دانشگاه های قم بالا است، به همین دلیل استانداری قم دفتر ارتباط با دانشگاهها را راه اندازی کرد.
وی ادامه داد: در استان قم حدود چهار هزار هیأت علمی داریم و نگاه ایده آلی این است که هر استاد دانشگاه در قم یک مساله استان را دنبال کند، وزارت علوم باید امتیازی را برای ارتقای وضعیت اساتید در صورت حل مشکلات مبتلا به یک استان قائل شود.
استاندار قم افزود: انتظار داریم که هر دانشگاه استان قم یک پروژه مربوط به رفع نیازهای استانی را در اولویتهای پژوهشی قرار بدهد، قدمهای خوبی در این زمینه برداشته شد، به دنبال برگزاری جلسات میدانی در این خصوص در دانشگاههای قم هستیم.
سرمست دانشگاه قم را دانشگاه مادر استان قم دانست و تصریح کرد: این دانشگاه وظیفه هماهنگی بین دانشگاههای دیگر استان را بر عهده دارد.
وی ادامه داد: کاربردی کردن تحقیقات و منطبق کردن رشتههای تحصیلی با نیازهای جامعه و برقراری ارتباط بین دانشگاهها و صنعت در استان قم اهمیت زیادی دارد، باید اضلاع مثلث دانشگاه، صنعت و دستگاههای اجرایی به هم متصل شود.
استاندار قم افزود: باید دانشگاههای استان کارآفرین و مهارت آفرین باشند و نباید شاهد دانشجویانی در قم باشیم که مهارتی بلد نباشند، آموختههای برخی از دانشجویان به درد بازار کار نمیخورد.
سرمست رویکرد آموزش و پرورش استان قم را حرکت به سمت توسعه هنرستانها دانست و تصریح کرد: در این زمینه قدمهای خوبی در استان برداشته شده است.
وی ادامه داد: بانوان در زمینه مهارت آموزی و مهارت افزایی مورد توجه ویژه هستند، 50 درصد جامعه را زنان و دختران تشکیل میدهند و آنها در صورت مهارت آموزی توانایی ورود به بازار اشتغال را دارند.
استاندار قم خاطرنشان کرد: انتظار داریم که اداره فنی و حرفه ای استان تدوین سند مهارت استان قم را تسریع ببخشد و آماده هر گونه کمک برای تدوین این سند هستیم تا قم در توسعه مهارت پیشتاز باشد.