قم نيوز : استاندار قم با تأکید بر ساماندهی بازار کهنه گفت: میراث فرهنگی میتواند به این مکان با دید بازار صنایعدستی نگریسته و با ارائه یک بسته پیشنهادی با کمک خود بازاریان اقدام کند.
به گزارش قم نیوز بهرام سرمست در بازدید از بازار کهنه و بازار نو و مراسم جشن انقلاب در مسجد ملاجعفر، شهادت سردار سپهبد سلیمانی را مورداشاره قرار داد و اظهار داشت: حیات و ممات این سردار رشید اسلام سرشار از برکات بوده و زندگی این شخصیت، بهجای خود قابل رمزگشایی و الگوبرداری است.
استاندار قم افزود: از مهمترین خصلتهای این سردار بزرگ اخلاص و ایمان وی بود، او عاشق خدمت و شهادت بود و آخر هم به آرزوی دیرین خود رسید، جا دارد هم شهادت سپهبد سلیمانی و هم به دنبال آن، جان باختن تعدادی از هموطنانمان در سانحه هواپیمایی اوکراین را تسلیت عرض کنیم.
وی بیان کرد: مردم ایران، با تشییع میلیونی سپهبد سلیمانی همبستگی و همدلی خود را بهتماممعنا به نمایش گذاشتند، بنابراین ما باید این همبستگی ملی را پاس بداریم.
سرمست با اشاره به تجمعات آبان ماه گفت: علیرغم تمرکز دشمنان انقلاب روی قم و خاستگاه انقلاب، به برکت همدلی و همراهی مردم، صف مردم از دشمنان و همراهان انقلاب جدا شد.
استاندار قم با بیان اینکه مردم ایران علیرغم مشکلات فراوان اقتصادی دل درگرو نظام و انقلاب دارند، با اشاره به همدلی و همراهی بازاریان با مسئولان ابراز کرد: مسئولان باید پاسخگوی مشکلات مردم بوده و اگر نمیتوانیم کاری را انجام دهند باید با شجاعت بیان کنند که قادر به انجام فلان کار نیستند.
وی در ادامه با تأکید بر ساماندهی بازار کهنه عنوان کرد: با ساماندهی و تمرکز روی گردشگری زیارتی میتوان مشکلات مربوط به بازار کهنه را حل کرد، میراث فرهنگی میتواند به این مکان با دید بازار صنایعدستی نگریسته و به ارائه یک بسته پیشنهادی با کمک خود بازاریان اقدام کند.
سرمست خاطرنشان کرد: بازاریان باید بهمنظور حل مشکلات بازار کهنه، بهعنوان سمبل و نماد هویت شهر قم پیشقدم شده و با کمک دولت و شهرداری در ساماندهی این بازار قدم بردارند.
استاندار قم خطاب به مسئولان میراث فرهنگی گفت: باید برای حل مشکلات بازار کهنه و نو اولویتبندی کنید، مرمت سقف بازار مهمتر بوده و سپس به سرای پشت بازار بپردازید و مشکلاتش را با کمک هیئتامنای بازار و شهرداری برطرف کنید.
وی در پایان خاطرنشان کرد: ما امروز نیامدهایم که از بازاریان تقدیر و تشکر دریافت کنیم، بلکه آمدهایم که بگوییم تا چه حدی از مشکلات مردم و بازاریان را میتوانیم برطرف کنیم و چند درصد را نمیتوانیم.