قم نيوز : رئیس شورای هیئات مذهبی استان قم از راه اندازی ۱۳ موکب سلامت در محلههای قم برای مقابله با کروناویروس خبر داد.
به گزارش قم نیوز جواد اشعری گفت: موکبهای سلامت توسط هیئات مذهبی در محلهها و خیابانهای صفائیه، شهر قائم، آذر، بلوار ۱۵ خرداد، خیابان سلامت، میدان امینی بیات، خیابان امامزاده ابراهیم (ع)، بلوار جمهوری، خیابان ۱۹ دی و دو مورد در پردیسان راه اندازی شد.
وی ضدعفونی محلهها، منازل، مساجد و تکایا را یکی از فعالیتهای این موکبها ذکر کرد و افزود: در این موکبها آموزش رعایت نکات بهداشتی، شناسایی محرومان و حمایت از آنها، توزیع بروشورها و پوسترهای بهداشتی و توزیع بستههای معیشتی با کمک خیرین انجام میشود.
رئیس شورای هیئات مذهبی استان قم گفت: به زودی کارگاههای تولید ماسک و دستکش در محلههای مختلف قم با مدیریت موکبهای سلامت ساماندهی میشود.
وی در مورد برنامههای این موکبها در تعطیلات نوروزی بیان داشت: اجرای برنامهها و مسابقات فرهنگی و مذهبی در بستر فضای مجازی، توجه به بازی و سرگرمی در خانوادهها و حمایت از محرومان محلهها از جمله برنامههای تعطیلات نوروزی این موکبها است.
به گفته اشعری، تمامی دست اندرکاران و نیروهای فعال در این موکبها به صورت خودجوش و جهادی فعالیت میکنند.
انتهای پیام / 137
کاربرد واژه «موکب» به جای ایستگاه صلواتی و هیئت یا نام زیبای خیمه چه دلیل و توجیهی دارد؟ و به چه معناست؟ به نظر بیانگر نوعی خودکم بینی و بیگانه پسندی است. حداقل رسانه ها باید این مورد را رعایت کنند تا مردم هم الگو بگیرند. کلمه موکب کلمه بدی نیست اما با الگوگیری و تقلید از کشور عراق وارد ادبیات ما شده در صورتی که ما کلمات و اصطلاحات بسیار خوب و زیبایی در این زمینه داریم.