قم نيوز : دبیرکل مجمع جهانی شیعه شناسی گفت: موسسات و مراکز آموزشی و پژوهشی حوزه باید بهترین نیروها را پرورش دهند و اعزام کنند اما در این زمینه ما بسیار کم بضاعت هستیم و اصلا قابل مقایسه با ادیان و مذاهب و فرق دیگر نمی باشیم.
به گزارش قم نیوز آیت پیمان در جلسه مبلغین بین الملل مجمع جهانی شیعه شناسی، گفت: سیره و زندگی مبلغین نامی شیعه در نقاطی از جهان نشان میدهد که آنان به این دو صفت اخلاص و از خودگذشتگی بر خوردار بوده اند و مردم بومی با درک صفای باطن این مبلغین و عدم دنیا گرایی آنان ، تحت تاثیر تبلیغ دینی قرار گرفته اند و اینچنین بود که نسلی از مسلمانان و بالاخص شیعیان در جای جای جهان به وجود آمده است.
پیمان با اشاره به خاطره ای از تبلیغ در آفریقای جنوبی اضافه کرد: در عصر حاضر، جمع بیشتری از مردم بومی آفریقای جنوبی، بخصوص طی سه دهه اخیر به مذهب شیعه پیوستهاند و افزون بر آنها، شیعیانی از کشورهای پاکستان،کشمیر، لبنان و هند نیز به این کشور مهاجرت کردهاند و امروزه شیعیان در شهرهای کیپ تاون، ژوهانسبورگ، پرتوریا، کرونستاد، بلوم فونتین، پیترزبورگ، دوربان و پورت الیزابت حضور دارند و این برکات حضور یک مبلغ با اخلاص دین در این منطقه است.
دبیرکل مجمع جهانی شیعه شناسی،گفت: آفریقای جنوبی امروز شیعیان باصفایی دارد و چند مسجد و مرکز اسلامی و نمایندگی جامعه المصطفی در آن کشور دور دست فعالیت دارند که همه نتایج همان مسئولیت تبلیغ مناسب برای جهانیکردن اسلام است.
وی افزود: رسالت اصلی حوزه های علمیه تربیت چنین مبلغینی است و موسسات و مراکز آموزشی و پژوهشی حوزه حوزه باید بهترین نیروها را پرورش دهند و به هرجای عالم اعزام کنند. اما مع الاسف در این زمینه ما بسیار کم بضاعت هستیم و اصلا قابل مقایسه با ادیان و مذاهب و فرق دیگر که بعضی دشمن شیعه و بعضی مخاف و بعضی حداقل رقیب شیعه در عرصه تبلیع جهانی هستند نیستیم.
پیمان در پایان اظهار امیدواری کرد که با تغییرات و تحولاتی که اخیرا در مدیریت حوزه های علمیه و نهادهای تبلیغی و فرهنگی شیعه به وجود آمده است هرچه زودتر ضعف ها و نقایص ما در تبلیغ بین المللی مکتب اهل بیت جبران شود.