قم نيوز : عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: صلابت، شهامت و شجاعت حضرت زینب(س) نهضت امام حسین(ع) را زنده و جاودان کرد.
صلابت و شجاعت حضرت زینب(س) نهضت امام حسین(ع) را زنده و جاودان کرد
صلابت و شجاعت حضرت زینب(س) نهضت امام حسین(ع) را زنده و جاودان کرد
به گزارش قم نیوز وفات مظلومانه و غریبانه ام المصائب عقیله بنی هاشم  حضرت زینب کبری(س)  در شب یکشنبه 15 رجب سال 62 هجری به وقوع پیوست.

 این بانوی پاکدامن اهداف نهضت را در کوفه و شام و مجلس یزید به خوبی تبیین کردند و پس از آن در مدینه و تا پایان عمر شریف نهضت و راه و سیره اباعبدالله(ع) را مطرح می کردند.

حضرت زینب (س) با تلاش‌های خود فلسفه قیام امام حسین (ع) را با کوتاه‌ترین و دقیق‌ترین بیانات ترویج کرد و اثبات کرد شهادت امام حسین (ع) در مسیر حق و در راستای تحقق رضایت الهی بود و با خطابه‌های خویش حقانیت مکتب امام حسین (ع) را ثابت کرد.

خطبه حضرت زینب(س) در شام و در مجلس یزید معروف است، خطبه این بانوی پاکدامن در مجلس یزید، حاضران را تحت تأثیر قرارداد و یزید مجبور شد جنایت و قتل امام حسین (ع) را به گردن ابن زیاد بیندازد و او را لعن کند او را به سبب مصیبت‌های فراوانی که دیده،اُمّ المَصائب لقب داده‌اند.

هنگامی‌که به مسائل صحرای کربلا و واقعه عاشورا توجه می‌شود هیچ‌کسی قادر به تحمل آن نیست ولی حضرت زینب(س) رسالت خود را به‌خوبی انجام داد و به تبیین و ترویج نهضت امام حسین(ع) پرداخت و مظلومیت اباعبدالله(ع) را اثبات کرد.

 عضو جامعه مدرسین: بانوان جامعه حضرت زینب(س) را الگوی خود قرار دهند

آیت الله ابوالقاسم علیدوست در گفت و گو با خبرنگار تسنیم در قم، اظهار داشت: در قرآن کریم خداوند نام برخی از بانوان را می برد، نمی فرماید که این زنان الگو برای زنان هستند بلکه می فرماید الگوی زنان و مردان هستند.

وی افزود: این موضوع اختصاص به اسلام ندارد و در جوامع مختلف گاهی زنانی به منصه ظهور می رسند که برای همیشه تاریخ و برای همه انسان ها الگو هستند و مَثل این زنان مثل خورشید و ماه است و مشمول مرور زمان نمی شود و انسان از آنها احساس خستگی نمی کند وبرای همه زمان و همه مکان ها بوده و دارای شخصیت جامعی هستند و در همه شمول الگو و جهانی و جاودان هستند.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به خصوصیات و ویژگی های بی نظیر حضرت زینب(س) ادامه داد: شیعیان و محبین اهل بیت(ع) علاقه خاصی به این بانو دارند، در کنار اینکه شیعه هستیم و حضرت زینب(س) خواهر امام حسین(ع) است اگر خود را به عنوان انسان بی طرف فرض کنیم کاری که زینب کبری(س) در حادثه عاشورا انجام داد برای همه زمان و مکان ها ونسل ها جاودان شد.

آیت الله علیدوست گفت: حضرت زینب(س) در زمینه صبر اسوه بی نظیری است، باید به حق گفت که واقعه عاشورا از برکت حضرت زینب(س) بقا پیدا کرد و زیر سایه امام سجاد(ع) تداوم یافت.

وی با اشاره به ارزش و جایگاه حضرت زینب(س) بیان کرد: نقش این بانو جهانی و جاودان بوده است، زینب کبری(س) مادر چند شهید است و برادرش را از دست داد ولی مقاومت کرد و در مسیر اسارت هیچ کسی حتی از دشمنان اهل بیت(ع) نگفتند که حضرت زینب(س) حرکتی خلاف شرع انجام داد بلکه در همه حال رضای الهی را مدنظر قرار داد.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم خاطرنشان کرد: بانوان جامعه به جای اینکه گاهی دیگران را الگو قرار می دهند باید حضرت زینب(س) را که در همه زمینه ها دارای خصوصیات و ویژگی های بی نظیری است الگوی خود قرار دهند.

 عضو مجلس خبرگان رهبری: صلابت، شهامت و شجاعت حضرت زینب(س) نهضت امام حسین(ع) را زنده و جاودان کرد

حجت الاسلام و المسلمین عسکر دیرباز در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در قم، اظهار داشت: صلابت، شهامت و شجاعت حضرت زینب(س) نهضت امام حسین(ع) را زنده و جاودان کرد.

عضو مجلس خبرگان رهبری بیان کرد: شهادت امام حسین (ع) در مسیر حق و در راستای تحقق رضایت الهی بود، حضرت زینب(س) با سخنرانی‌های روشنگرانه خود حقانیت مکتب سیدالشهدا (ع) را اثبات کردند.

رئیس دانشگاه قم تبیین گفتمان کربلا را از اقدامات حضرت زینب (س) دانست و افزود: حضرت زینب (س) در واقعه کربلا رشادت‌های زیادی انجام داد و همراه امام حسین (ع) در نهضت عاشورا به نقش آفرینی پرداختند.

دیرباز با اشاره به نقش حضرت زینب(س) در تبیین نهضت امام حسین(ع) گفت: پس از شهادت اباعبدالله (ع) سرپرستی اهل بیت امام حسین(ع) بر عهده این بانوی پاکدامن بود و سخنرانی‌های زیادی جهت تبیین نهضت عاشورا و امام حسین (ع) انجام داد و در برابر یزید و ابن زیاد به تحقیر دشمنان اهل بیت (ع) پرداخت.

وی خاطرنشان کرد: حضرت زینب (س) در زمینه ولایت مداری مطیع کامل بودند و این اطاعت پذیری از ولایت همراه با اعتقاد بود، حضرت زینب (س) بانوی قهرمانی بودند چون در تبیین نهضت عاشورا سربلند شدند.

انتهای پیام/ 137
https://qomnews.ir/vdceeo8o.jh8eoi9bbj.html
نام شما
آدرس ايميل شما