قم نيوز : استاد حوزه و دانشگاه بابیان اینکه نسل جوان باید در زندگی به نماز اهمیت بدهد، گفت: تقوا در خلوت و تنهایی، صبر در مصیبت، حلم و بردباری در عصبانیت و راستگویی در ترس ازجمله نشانههای مومن است.
به گزارش قم نیوز استاد حوزه و دانشگاه بابیان اینکه نسل جوان باید در زندگی به نماز اهمیت بدهد، گفت: تقوا در خلوت و تنهایی، صبر در مصیبت، حلم و بردباری در عصبانیت و راستگویی در ترس ازجمله نشانههای مومن است.
به گزارش قم نیوز حجتالاسلاموالمسلمین ناصر رفیعی ظهر امروز در سلسله مباحث سخنرانی ماه مبارک رمضان در حرم بانوی کرامت با اشاره به آیهای از قرآن کریم اظهار داشت با اشاره به آیهای از قرآن کریم اظهار داشت: خداوند هم مومن و هم منافقین را میشناسد، برخی افراد پس از سختی و شکنجه دست از ایمان خود برداشته و هنگام پیروزی از سوی خدا میگویند.
وی افزود: ایمان دارای درجات مختلف است و انسان امتحان میشود، رسول خدا فرمودند سه چیز در هرکسی باشد ایمانش کامل است، انسانی که در مسیر خدا از سرزنش و سختی نترسد، ریا نکند چون عمل را باطل میکند و همچنین امر آخرت را ترجیح دهد.
استاد حوزه و دانشگاه بیان کرد: انسان مومن سختی زیادی در راستای حفظ ایمان متحمل میشود، مومن کسی است که در زندگی اگر کار درست انجام داد و همه عالم وی را سرزنش کردند نترسد.
رفیعی عنوان کرد: دین اسلام بهسادگی دست ما نیامده است، امروز بهراحتی نماز و قرآن میخوانیم ولی افراد زیادی به خاطر این دو فریضه الهی شکنجه شدند.
عضو هیئتعلمی جامعه المصطفی تصریح کرد: نسل جوان باید در زندگی به نماز اهمیت بدهد، بهراحتی قرآن میخوانیم ولی افراد زیادی برای حفظ آن شهید شدند.
وی گفت: امامسجاد(ع) فرمودند مومن را باید در پنج جا شناخت، تقوا در خلوت و تنهایی، صدقه در نداری اینکه کسی نداشته باشد کمک کند ارزش دارد، صبر در مصیبت یعنی در همه حال شاکر باشیم، حلم و بردباری در عصبانیت و راستگویی در ترس از جمله آن است.
استاد حوزه علمیه ادامه داد: ایمان باید محکم باشد وعاریه ای نباشد، برخی چیزها برای انسان است و برخی دیگر عاریه است و از انسان میگیرند، ایمان نباید عاریهای باشد چون هنگام مرگ شیطان آن را میگیرد و با یک حادثه و شبهه ایمان از دست میرود.
رفیعی بابیان اینکه بر اساس روایات مومن همچون کوه محکم است، خاطرنشان کرد: امام کاظم(ع) به یکی از یارانش فرمودند خدایا ایمان من عاریهای نباشد و اینکه اینگونه نباشیم که همواره خود را مقصر بدانیم.