قم نيوز : عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: شرکت در انتخابات یک تکلیف عقلی و شرعی است که مردم باید در آن شرکت کرده و با انتخاب خود مملکت را اصلاح کنند.
به گزارش قم نیوز آیتالله محسن فقیهی اظهار داشت: جامعه مدرسین در جلسههایی که در رابطه با انتخابات برگزارشده، توصیهاش بر فرمایشات مقام معظم رهبری و همان حضور حداکثری و تشویق مردم به شرکت در انتخابات بهعنوان یک حکم شرعی و تکلیف است.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم تصریح کرد: شرکت در انتخابات یک تکلیف عقلی و شرعی است که مردم باید در آن شرکت کرده و با انتخاب خود مملکت را اصلاح کنند.
وی با بیان اینکه جامعه مدرسین در راستای فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر حضور مردم در انتخابات مکرر بیانیه میدهد و مردم را تشویق و امید میدهد، ابراز کرد: همچنین جامعه مدرسین شرایط یک رئیسجمهوری که بتواند قدرت داشته و در توهم قدرت نباشد و بتواند مشکلات جامعه را بفهمد و آن را حل کند نیز در جامعه تبیین میکند.
این استاد حوزه علمیه یادآور شد: بر این باوریم فهمیدن مشکلات بسیار مهم و تأثیرگذار است و رئیسجمهور آینده باید مشکلات را خوب بداند و بفهمد ریشه آن در کجاست و چگونه باید با این مشکلات برخورد کرد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود اذعان کرد: اینکه جامعه مدرسین در مصداق، فرد مشخصی را برای انتخابات رئیسجمهوری 1400 انتخاب کند، هنوز تصمیمگیری نشده است.
فقیهی با اشاره به اینکه ممکن است در آینده این تصمیمگیری انجام شود و این نیز بستگی به آرای اعضای جامعه مدرسین دارد، خاطرنشان کرد: هر عضو در جلسههای پیشرو نظریه میدهد و بعد از رأیگیری تصمیمگیری میشود.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم اظهار داشت: در برخی از دورهها جامعه مدرسین از کاندیدای خاص حمایت کرده و احتمال اینکه این دوره نیز از کاندیدای خاص حمایت کند وجود دارد، البته در این زمینه منتظر ثبتنام و نتیجه بررسی صلاحیتها هستیم.
آثار شرکت در انتخابات به مردم برمیگردد
این استاد حوزه و دانشگاه در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: مسئله انتخابات بسیار مهم است و مردم باید متوجه باشند و بدانند هر چه انتخاب کنند آثارش به خودشان برمیگردد و اگر تاکنون نیز هر موردی در انتخابات ضرر کردند و مشکلاتی ایجادشده انتخاب اکثریت خودشان بوده است.
وی تصریح کرد: مردم باید توجه داشته باشند در این کشور هرکسی حقوقی دارد و آن نیز حقوق شهروندی است، بنابراین با رأی ندادن نمیتواند ایفای حقوق کند.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به اینکه اگر تفکر تمام مردم بر این باشد که ما رأی داریم و رأی ما ثمر دارد، عنوان کرد: مردم در انتخاب خود به دنبال نیروی جوان، متدین، باسواد، خوشفکر و نخبه باشند.
وی یادآور شد: مردم لازم نیست به گذشتهها رأی دهند، بلکه به افراد جدید و فردی که متدین، نخبه، باسواد و متخصص باشد، رأی دهند.