قم نيوز : دوازدهمين نشست از سلسله نشست هاي دولت جوان حزب اللهي با حضور حجت الاسلام و المسلمين مرتضي آقاتهراني به همت بسیج دانشجویی پردیس فارابی دانشگاه تهران برگزار گرديد.
به گزارش قم نیوز در ابتداي این جلسه حجت الاسلم و المسلمین آقاتهراني با اشاره به كرامات وجودي بنيانگذار انقلاب اسلامی، حضرت امام خميني (ره) نظام خدا محور و با مشاركت مردم را از بركات اسلام دانست و گفت:حتي اسرائيل غاصب و امريكاي فتنه گر از نعمات انقلابمان در حيرت اند و هنوز هم كمر به نابودي بسته اند كه با عنايات خداي متعال و دعاي حضرت ولي عصر(عج) ناكام مانده اند
ايشان در توضیح معنای دولت جوان اظهار داشت:با توجه به بيانات حضرت آيت الله خامنه اي (مدظله العالي) منظور از جوان بودن، نگاه و تحول نو داشتن و برخورداري از روحيه ي جهادي است كه بايد در تشكيل دولت آتي به آن توجه شود
وی در تشریح وظيفه ي كميسيون فرهنگي و اجتماعي مجلس درباره قانون حمایت از خانواده گفت: ما یک قانونگذاري داريم و یک حسن اجراي قانون؛ ما در ابتدا اولويت بندي كرده ايم و سپس اجرايي كرده ايم و در راستاي جمعيت و تعالي خانواده 70 ماده نوشتيم تا پس از بررسي هاي نهايي در مجلس، در شوراي نگهبان يكجا تصويب شود.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی افزود: در مورد فضاي مجازي هم تصميمات مدبرانه اي اتخاذ گرديده كه نبايد فقط منحصر به فيلترينگ باشد و بايد با برنامه ي صحيح حتما راهكار هاي درست و مفيدش جدا از كاركرد هاي منفياش قرار بگيرد.
ایشان در ادامه با اشاره به فرهنگ سازي انتخابات گفت: در عرصه ي انتخابات راهكار هاي مديريتي نداشتيم و همين مشكل اصلي ماست ولي تا حدودي با پيروي از سخنان ولي فقيه مان و رجوع به كتاب هاي امام خميني (ره) مشكلات برطرف شده ولي نياز به مكتوب كردن تمامي اينها داريم.
آقاتهرانی در بیان ویژگیهای رئیسجمهور اظهار داشت: رئيس جمهور بايستي مردمي باشد؛ به اصطلاح برنامه ها و سخنانش براي مردم جامعه قابل فهم و تكلم باشد؛ به درمان بيماري هاي جامعه و مهندسي جامعه گام نهد تا مشكلات سبب بي كفايتي مسئولان و كارگزارن نزد مردم نگردد.
وی با اشاره به اینکه دولت فعلي به برجام بي فرجام دلبسته است تا كورگره ها باز شود و بيگانگان در حل مشكلات ما اقدامات عملي انجام دهند، گفت: حتما واجب است دولت بعدي به حل مسائل با استفاده از ظرفيت هاي بومي خود كشور كند تا موانع به نحواحسن برطرف شود.
حجتالاسلام آقاتهرانی در پایان افزود: مردم نپندارند که با راي ندادن از زير مسئوليت شانه خالي كرده اند زيرا در نتيجه ي انتخاب نادرست مسائل و مشكلات بيشتر از قبل خواهد بود و بهانه هاي اقتصادي نبايد دستاويزي براي عدم مشاركت باشد .