قم نيوز : رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم گفت: استقبال گروههای هدف برای زدن واکسیناسیون در قم نامطلوب است.
به گزارش قم نیوز محمدرضا قدیر ظهر امروز در جلسه ستاد پیشگیری؛هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان که در سالن کرامت استانداری برگزار شد اظهار داشت: وضعیت نامطلوب زدن واکسن از سوی گروههای هدف در استان مشکل و چالش ما در مبارزه با بیماری کووید 19 است وباید برای اقناعسازی مردم به سمت زدن واکسن رسانهها تلاش کنند.
وی افزود: میانگین تزریق واکسن در قم 57 درصد است و باید برای رغبت بیشتر گروههای هدف و مردم رسانهها و نهادهای فرهنگی اقناعسازی کنند تاکنون هم 47 هزار دوز واکسن در قم تزریقشده و بهزودی 2 مرکز دیگر برای تزریق واکسن در استان فعال میشود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به وضعیت بیماری کووید 19 گفت: وضعیت قم ازنظر ابتلا و بستری در مراکز درمانی نزولی است و تعداد بستریهای کرونایی به کمتر از 200 نفر رسیده است اکنون قم در جایگاه بیست و سوم کشور درزمینهٔ تعداد بستریها و فوتیهای کرونایی قرار دارد و بیماران بدحال استان هم کمتر از 50 نفر هستند.
میزان استفاده از ماسک در بین قمیها 70 درصد است
رئیس مرکز بهداشت استان قم در ادامه این جلسه با ارائه گزارش هفتگی از روند ابتلای به بیماری در قم بیان کرد: استان قم هنوز از پیک چهارم کرونا خارج نشده و به وضعیت زمستان سال گذشته بازنگشته است و طی هفته آینده از وضعیت نارنجی به وضعیت زرد کرونایی تغییر خواهد کرد.
محبی با اشاره به روند رعایت پروتکلهای بهداشتی توسط مردم، افزود: میزان استفاده از ماسک در قم حدود 70 درصد است.
معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان قم عنوان کرد: با اجرای طرح شهید قاسم سلیمانی تاکنون 3 هزار و 700 مورد تست کرونا انجام و افراد مشکوک رهگیری شدند.
محبی بیان کرد: مرکز خودرویی واکسیناسیون کرونا در بلوار سردار شهید قاسم سلیمانی راهاندازی شده اما به دلیل عدم فرهنگسازی و اطلاعرسانی کافی استقبال از این مرکز بسیار ناچیز است.
وی افزود: وضعیت رعایت پروتکلهای بهداشتی در حرم مطهر حضرت معصومه(س) و مسجد مقدس جمکران نسبت به گذشته بسیار مطلوبتر و رو به افزایش است.