قم نيوز : وزیر ارشاد از تصمیم اخیر دولت مبنی بر محاسبه بهای آب، برق، گاز، خدمات پستی، پروانه ساختمان و عوارض کسب برای ناشران، کتابفروشان و مطبوعات با تعرفه آموزشی و یا فرهنگی خبر داد، اما استفاده از این تعرفه چه تفاوتی با گذشته دارد؟
 به گزارش قم نیوز سیدعباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از تصمیم امروز جلسه هیئت دولت مبنی بر محاسبه بهای آب، برق، گاز، خدمات پستی، پروانه ساختمان و عوارض کسب برای ناشران، کتابفروشان و مطبوعات با تعرفه آموزشی و یا فرهنگی خبر داد.

در متن توئیت سیدعباس صالحی آمده است: «موضوع محاسبه بهای آب، برق، گاز، خدمات پستی، پروانه ساختمان و عوارض کسب برای ناشران، کتابفروشان و مطبوعات با تعرفه آموزشی و یا فرهنگی، براساس ماده ۹۲ قانون برنامه ششم توسعه، به تصویب جلسه امروز هیئت دولت رسید. ‏از هیئت محترم دولت بویژه وزرای نیرو، نفت، ارتباطات و کشور سپاسگزارم.»

با توجه به این خبر سید عباس صالحی، تعرفه متوسط برق ۲۲۴۴ ریال به ازای هر کیلووات ساعت است و تعرفه متوسط مصارف فرهنگی هم ۳۸۷ ریال محاسبه می‌شود. اگر خبر خوش سیدعباس صالحی، کاهش این تعرفه باشد در واقع باید اعلام کرد که تقریبا هزینه برق ناشران و کتابفروشان به یک پنجم تا یک ششم کاهش می‌یابد.

در شرایط کنونی و با توجه به رواج ارزهای دیجیتال، این تخفیف‌ها موجب سوق به کسب و کارهای جانبی مثل ماینینگ بیت کوین و امثال آن می‌شود؛ چرا که این روزها اخبار حاکی از آن است که حتی در برخی مراکز فرهنگی با تمایل به استفاده از برق ارزان‌قیمت به ماینر تمایل یافته‌اند.

این کاهش تعرفه در حالی موجب خوشحالی است که به دلیل درآمدهای کلان ناشران آموزشی و کمک آموزشی این دسته از ناشران نباید در زمره تعرفه فرهنگی گنجانده شوند.

انتهای پیام/ 106
https://qomnews.ir/vdcgx79y.ak9uq4prra.html
نام شما
آدرس ايميل شما