درزندگی هر انسانی فراز و نشیب های بسیاری وجود دارد دراین میان افرادی هستند که قدرتمندانه دربرابر مشکلات ایستادگی می کنند که نمونه آن کارآفرین قمی که با وجود معلولیت سالهاست که فعل خواستن را با تلاش بسیار معنا کرده است.
عضو شورای توسعه فرهنگ قرآنی کشور با تاکید بر این نکته که وجود برخی ناهنجاری ها در جامعه به معنای فروپاشی اجتماعی نیست، تصریح کرد: ما در تحلیل شرایط جامعه در کنار برخی ضعف ها نباید از نقاط قوت و ظرفیت های خوب جامعه غافل شویم.
رئیس کمیته محیط زیست شورای اسلامی شهر قم گفت: اکنون رویکرد پرورش شتر سنتی وجود دارد که به طور عملی شامل رها کردن در بیابان است. اگر به دنبال پرورش شتر هستیم باید صنعتیسازی پرورش شتر پیگیری شود تا آسیبهای ناشی از تخریب اکوسیستم بیابان را به حداقل برسانیم.
اقتصاددان حوزوی و عضو هیئت علمی دانشگاه قم با ابراز تاسف از این که در شرایط فعلی دانشگاه های ما بیشتر بیکارپرور شده اند تا کارآفرین و تربیت نیروی متخصص و ماهر تصریح کرد: لازمه رشد کارآفرینی و تحول و توسعه اقتصادی کشور، توجه بیش از پیش به آموزش های فنی و حرفه ای است.
نائب رئیس شورای اسلامی شهر قم گفت: چرای شتر به عنوان عاملی است که به تخریب زیستگاه بیابانی میپردازد و به طور عملی بیابانهای اطراف قم را از حداقل پوشش گیاهی در حال تهی کردن است ولی کسی به این موضوع فکر نمیکند.
مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان با انتقاد از وجود نگاه جزیرهای در دستگاههای اجرایی قم، گفت: وجود محافظهکاری در بین مدیران از آفتهای فعالیت اقتصادی در قم است.