عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی با اشاره به سیره نورانی امام باقر (ع) گفت:اصلاح بنیان های فکری جامعه اقدام اساسی و مهم امام باقر(ع) برای جلوگیری از گسترش مجادلات علمی بود.
عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی گفت: امام جواد(ع) با تدابیر هوشمندانه ای که به کار گرفتند، با وجود دوران کوتاه امامتشان توانستند نقش بی بدیلی در عبور جامعه شیعه از بحران ها ایفا کنند.
عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی با تبیین معیارهای قرآنی انتخاب اصلح گفت: طبق آیات و روایات، احراز استحقاق و شایستگی در واگذاری مسئولیتها به افراد ضروری است.
مناظره علمی کرسی ترویجی «بررسی فقهی و موضوع شناسی حضور بانوان در ورزشگاهها» به همت پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، ۲۵ دیماه امسال بهصورت مجازی برگزار میشود.
رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در تبیین راهکارهای توفیق در مسأله محوری گفت: برای این مسأله نیازمند سنخ شناسی پژوهش ها و توجه به اصل ساخت انسان در علوم انسانی هستیم.
رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی از قوه مقنّنه خواست تا ضمن تمرکز بر امر عدالت در سطح تقنین امروزی، بررسی قوانین گذشته از منظر عدالت را نیز در دستور کار قرار دهد.
عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی به سیاستگذاران دیپلماسی کشور پیشنهاد داد تا شعارهای مهمی مانند «عدالت»، «مقاومت» یا «معنویت» را به عنوان سرلوحه این دیپلماسی مدّ نظر قرار دهند.
جمعی از استادان حوزه و دانشگاه در نشست ایده علمی «جایگاه علوم عقلی در توسعه و اسلامی سازی دانش و نقش آن در تحقق بیانیه گام دوم انقلاب» بر لزوم توجه ویژه به جایگاه راهبردی علوم عقلی در این زمینه تأکید کردند.