رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با ابراز نگرانی از اوج گرفتن بیماری کرونا در دو هفته آینده گفت: مشاغل پرخطر همچنان باید تعطیل بوده و از فعالیت آنها تا اطلاع ثانوی جلوگیری شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با بیان اینکه بیماری کرونا در استان مدیریتشده اما هنوز مهار نشده است، گفت: در حال حاضر ورودیها و ترخیصیهای بیماران کرونایی به یک ثباتی رسیده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: در مقابله با کرونا در نیمه راه هستیم باید مراقب باشیم تا در دقایق آخر ویروس به ما ضربه نزند بنابراین مردم باید همکاری کنند؛ طی دو شب گذشته 10 درصد افزایش مراجعه داشتیم و اکنون برهه حساسی است که پیک دوم را تجربه نکنیم.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم با ابراز نگرانی از فعالیت مجدد اکثر مغازهها در سطح شهر قم، گفت: مردم نباید فکر کنند که موضوع ویروس کرونا تمام شده است
با توجه به مصوبه ستاد ملی مبارزه با ویروس کرونا و همچنین شورای تامین استان قم، تمامی مسیر های منتهی به قم کنترل و از ورود خودروهای غیر بومی جلوگیری خواهد شد. این طرح در مرحله نخست تا ۱۵ فروردین ادامه دارد و بعدازآن با تصمیم ستاد ملی مبارزه با کرونا نتایج آن اعلام میشود.
معاون دانشگاه علوم پزشکی قمگفت: مراقبین سلامت زحمات زیادی می کشند که باید فعالیت های آنها دیده شود و مورد تجلیل قرار بگیرند، در استان قم ۹ مرکز ۱۶ ساعت به بیماران کرونایی رسیدگی می کند و ۵ هزار و ۱۶۰ نفر به این مراکز مراجعه کردند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: تا ساعت ۱۴ امروز ششم فروردینماه ۴۷۵ نفر از همشهریان به دلیل مشکلات حاد تنفسی و یا ابتلا به کرونا در مراکز درمانی قم بستری هستند.
رئیس سازمان نظام پزشکی استان قم با اشاره به اینکه بر اساس نظر کارشناسان وزارت بهداشت همزمان با قم دیگر استانها نیز درگیر بیماری کرونا بودند، گفت: همکاران ما در قم زودتر از دیگر استانها متوجه این بیماری شدند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم بر جدی گرفتن کرونا در ایام عید تاکید کرد و گفت: اگر مردم رعایت نکنند در همین ایام عید بار دیگر شاهد شلوغی مراکز درمانی و بیمارستانی قم خواهیم بود.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم با تاکید بر لزوم ثبتنام مردم در سامانه خوداظهاری سلامت گفت: از میان جمعیت غربالگری شده 19 هزار و 801 نفر نیازمند پیگیری و چهار هزار و 904 نفر نیازمند پیگیری فوری بوده که این آمار نشان میدهد وضعیت سلامت مردم باید با سرعت بیشتری بررسی شود.
پرداخت بهای سوخت در جایگاههای مناطق قم و هرمزگان با هدف رعایت الزامات پیشگیری از شیوع ویروس کرونا تا اطلاع ثانوی فقط از طریق کارت بانکی انجام میشود و به هیچ عنوان پرداخت با وجه نقد نیست.
مرکز مدیریت حوزه علمیه قم در بیانیهای نوشت: بدون شک هیچ موضوعی نمیتواند بهانهای برای هتک حرمت این حریم کبریایی باشد و هرچند که برای مومنین بسته بودن درب این بارگاه سخت و جانکاه است ولی مجاهده مدبرانه، عمل به تکالیف عقلی و شرعی در سایه صبر مومنانه، دعا و کوشش همهجانبه چون همیشه راهگشا و حلال مشکلات خواهد بود.