رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: حوادث پیش آمده در روزهای گذشته بر اثربارش باران اقتضا می کند همه مسئولان پای کار باشند تا آسیبی به کشور و مردم وارد نشود و برای جلوگیری از حوادث احتمالی آینده برنامه ریزی نماییم.
استاندار قم با تاکید بر اینکه تمامی دستگاه های عضو شورای مدیریت بحران باید تا پایان بارندگی ها به صورت آماده باش باشند، گفت: حفط سیستم یکپارچه مدیریت بحران مهمترین اولویت به شمار می آید.
معاون هماهنگی امور زائران استانداری قم گفت: با توجه به اعلام سازمان هواشناسی مبنی بر احتمال بارش باران در قم تدابیر لازم برای اسکان اضطراری زائران و مسافران پیش بینی شده است.
استاندار قم با اشاره به اهمیت پیش بینی های وضعیت جوی در خدمت رسانی به مسافران و همشهریان بر نقش اساسی اداره کل هواشناسی در تصمیمات مدیریت بحران استان تاکید کرد.
حوادث طبیعی و غیرطبیعی متعددی طی سالهای اخیر در سطح کشور رخ داده که نمونه هایی از آن درقم مانند زلزله و سیل برای مردم ملموس بوده است، بنابراین ضرورت دارد که میزان آمادگی استان برای مقابله با این بحران ها سنجیده شود.
معاون پژوهشگاه زلزلهشناسی گفت: مطالعات آسیبپذیری و مقاومسازی ساختمان، زیرساختها و شریانهای حیاتی و همچنین خطرپذیری مدیریت بحران در شهر قم نیاز به توجه بیشتری دارد.
زلزلههای کوچک و بزرگ اخیر در کشور، نشان داد که مدیریت بحران، برای بحرانها کاملا آماده نیست و لازم است تا مسؤولان ارشد کشور در این زمینه فکری اساسی کنند.
معاون شهردار قم با تاکید بر اینکه در بوستانها ظرفیت اسکان 10 هزار نفر در نظر گرفته شده است، گفت: پنج سالن چند منظوره مدیریت بحران و برخی از بوستانها را داریم اما با این امکانات نمیتوانیم پاسخگوی اسکان موقت همه شهروندان باشیم.