يکشنبه ۲۱ دی ۱۳۹۳ ساعت ۲۰:۳۱
کد مطلب : 28264

علت ترش کردن معده و راه درمان آن

قم نيوز : قم نیوز: یک متخصص طب سنتی، مصرف سبزی‌هایی مانند گشنیز، کرفس و نعناع را برای تقویت معده، پاکسازی و رفع دردهای آن مفید دانست و گفت: برای رفع دردهای معده بهترین روش، رعایت آداب صحیح غذا خوردن است و بهترین علاج، کم کردن غذا و رعایت کردن اصول غذا خوردن است.
علت ترش کردن معده و راه درمان آن
به گزارش قم نیوز ؛ غلامرضا کرد افشاری در گفت‌وگو با فارس در رابطه با راه‌های تقویت‌کننده معده به روش طب سنتی گفت: زنجبیل گیاهی است که تقویت‌کننده معده است و سوءهاضمه و رطوبت‌های زائد چسبیده به سطح معده و روده‌ها را پاک می‌کند. همچنین ماش نسبت به سایر حبوبات نفخ کمتری ایجاد می‌کند و مصرف بادام نیز برای رفع ناراحتی‌های گوارشی مفید است.
 
وی ادامه داد: سبزی‌‌هایی مثل نعناع، گشنیز و کرفس علاوه بر اینکه تقویت‌کننده معده هستند، سردی معده، زخم و ناراحتی‌های گوارشی را برطرف کرده و مسکنی برای دردهای معده هستند.
 
کردافشاری ادامه داد: از دیدگاه طب سنتی، سوزش معده و ترش کردن آن می‌تواند به دلیل رطوبت زیاد در دهانه معده باشد که در این صورت احساس سوزش با گرسنگی بهبود می‌یابد و با مصرف غذا تشدید می‌شود.
 
این متخصص طب سنتی ادامه داد: گاهی نیز سوزش و ترش کردن معده به دلیل سودایی است که در دهانه معده ریخته می‌شود که در این صورت سوزش با غذا خوردن بهبود می‌یابد.
 
وی افزود: در هر صورت افرادی که دچار سوزش معده و ترش شدن آن می‌شوند بهتر است از غذاهای غلیظ و نان‌هایی مثل فطیر و باگت که هضم خوبی ندارند بپرهیزند و از گوشت‌هایی استفاده کنند که به صورت کبابی بوده و سریع هضم شوند.
 
وی افزود: اگر سوزش و ترش کردن معده با غذا خوردن بهتر می‌شود، می‌توان از شربت سکنجبین استفاده کرد.
 
کردافشاری گفت: مصرف مخلوط کنجد له شده با نبات، ترشی و رطوبت معده را برطرف می‌کند، همچنین استفاده از دم‌کرده بابونه، نعناع، رازیانه سوزش معده را تسکین می‌بخشد.
انتهای پیام/136
https://qomnews.ir/vdcba5b5.rhbw0piuur.html
نام شما
آدرس ايميل شما