قم نيوز : رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، مأموریتهای پدافند غیرعامل را برای امنیت کشور راهبردی دانست و گفت: سازمان پدافند غیرعامل باید بیش از گذشته مفهوم پدافند غیرعامل را در افکار عمومی و حتی برای افراد خاص تبیین و نهادینهسازی کند.
به گزارش قم نیوز آیتالله سید هاشم حسینی بوشهری امروز در دیدار سردار غلامرضا جلالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور، با تاکید بر ضرورت توسعه مفاهیم پدافند غیرعامل به مسئله انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: ظهور و بروز انقلاب اسلامی سبب شده است تا منافع جبهه استکبار در منطقه به خطر بیفتد و به همین خاطر نیز آنها با انقلاب اسلامی ما که ریشه در عاشورا، غدیر و بعثت دارد مخالف و دشمن هستند.
وی با اشاره به اینکه همانگونه که امداد الهی به کمک پیامبر اسلام(ص) و ائمه اطهار(ع) آمد و دین اسلام را حفظ کرد انقلاب اسلامی نیز همواره با نصرت الهی همراه شده است، گفت: با وجود سطح بالای دشمنیها، این انقلاب همچنان به راه خود ادامه میدهد و دشمنان در دستیابی به اهداف خود با شکست مواجه شدهاند.
رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با تاکید بر اینکه ماموریتهای پدافند غیرعامل در زمینه رصد تهدیدات و پایش آسیبپذیریها و رویکردهای پیشبینی، پیشگیری و پیشکنشگری برای امنیت کشور راهبردی است، گفت: به نظر می رسد سازمان پدافند غیرعامل باید بیش از گذشته مفهوم پدافند غیرعامل را در افکار عمومی و حتی برای افراد خاص تبیین و نهادینهسازی کند.
همچنین، سردار جلالی در این دیدار با اشاره به اینکه سازمان پدافند غیرعامل با تدبیر مقام معظم رهبری از سال 1382 تشکیل شده است، گفت: موضوع رصد تهدید و آسیبپذیریها و برطرفسازی آنها از جمله دغدغههای همیشگی مقام معظم رهبری بوده است.
وی با تاکید بر اینکه در ابتدا موضوع پدافند غیرعامل بیشتر یک مسئله فنی و مهندسی بود، تاکید کرد: به تدریج و در کنار تقویت حوزه پدافند غیرعامل در نیروهای مسلح مسئله ارتقای آمادگی و آرایش لایه دفاعی در بخشهای غیرنظامی به ویژه دستگاههای اجرایی مورد توجه پدافند غیرعامل قرار گرفت.
رئیس پدافند غیرعامل با اشاره به اینکه پیشرفت و توسعه رویکردهای پدافند غیرعامل وابسته به نوع نگاه و رویکرد دولت هاست، گفت: اساساً پدافند غیرعامل پیوست مساله توسعه است و اگر دولتها در این زمینه همراهی نکنند و یا به جای نگاه کارشناسی با عینک سیاسی به پدافند غیرعامل نگاه کنند نمیتوان به سطح مطلوب آمادگی دست پیدا کرد.
وی با بیان اینکه امروز کشور از منظر نظامی به یک بازدارندگی قابل توجه رسیده است، اظهار کرد: بر همین مبنا دشمن عمده برنامهها و عملیاتهای خود را در بخشهای تهدیدات نوین مانند حملات سایبری متمرکز کرده است.
جلالی با اشاره به اینکه ما در دولت گذشته که دولت عبرت بود متاسفانه شاهد بودیم که موضوع جنگ سایبری انکار و مدیریت فضای مجازی جای خود را به ولنگاری مدیریتی داده بود گفت، متاسفانه توسعه شبکه ملی اطلاعات به طور مطلوب در دولت پیشین عملیاتی نشد.
وی گفت: متاسفانه طی هشت سال گذشته از منظر پدافند غیرعامل آسیبهای جدی به کشور وارد شده است.
جلالی با تاکید بر اینکه دولت سیزدهم باید یکی از اولویتهای خود را ارتقای آمادگی کشور در برابر لایه های نوین جنگ از جمله جنگ سایبری و زیستی قرار دهد بود، خاطرنشان کرد: ما خوشبین هستیم که در این دولت بتوانیم موضوعات پدافند غیرعامل را بهنحو و شکل بهتری به پیش ببریم.