چهارشنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۱ ساعت ۱۵:۴۶
کد مطلب : 104773

تربیت حافظان و قاریان قرآن مطالبه رهبر انقلاب است

قم نيوز : رییس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: تربیت حافظان و قاریان قرآن مجید و همچنین مربیان حفظ و قرائت، اقدام موثری است که بر اساس مطالبه رهبر معظم انقلاب و به همت سازمان‌هایی همچون اوقاف و امور خیریه محقق شده است.
به گزارش قم نیوز رییس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف، مدیرکل اوقاف استان قم و جمعی از دست اندرکاران برگزاری مسابقات سراسری قرآن کریم جمهوری اسلامی پیش از ظهر امروز با آیت‌الله سیدهاشم حسینی بوشهری رییس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم دیدار کردند.

رییس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در این دیدار اظهار کرد: شبهات و سوالات بسیاری راجع به قرآن و اهل بیت عصمت و طهارت(ع) مطرح می‌شود که علمای دینی به آنها پاسخ می‌دهند و سعی در روشنگری دارند اما برگزاری مسابقات سراسری قرآن کریم هم ابزار مناسبی برای آشنایی با معارف ناب کلام وحی است و موجب آشنایی نسل جوان با مفاهیم آسمانی این کتاب می‌شود.

آیت‌الله حسینی بوشهری افزود: تربیت حافظان و قاریان قرآن مجید و همچنین مربیان حفظ و قرائت، اقدام موثری است که بر اساس مطالبه رهبر معظم انقلاب و به همت سازمان‌هایی همچون اوقاف و امور خیریه محقق شده البته نباید به نقطه فعلی راضی باشیم بلکه باید همواره نگاهمان رو به جلو باشد.

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه نسل امروز تشنه معارف قرآنی و اسلامی است گفت: حرکت مسابقات سراسری قرآن کریم به سمت تدبر در کلام وحی و تفسیر قرآن، شایسته تقدیر است و نشان می‌دهد این مسابقات رو به پیشرفت بوده است.

وی ادامه داد: توسعه فعالیت‌های قرآنی نباید محدود به برگزاری مسابقات باشد بلکه باید قرآن را در همه شؤون و ابعاد زندگی افراد جامعه وارد کرد.

دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه خاطرنشان کرد: قرآن کتاب الهی و برنامه زندگی بندگان است و قلوب انسان‌ها را صیقل می‌دهد، نوری که مسیر درست زندگی را به آدمیان نشان می‌دهد و به این ترتیب بندگان خدا را مشمول رحمت الهی قرار می‌دهد.

وی تصریح کرد: نهج البلاغه امیرالمومنین علی(ع) نیز گنجینه‌ای گرانبهاست که باید پاس داشته و به نسل امروز و آینده معرفی شود هر چند کلام حضرت بیش از اینهاست و سید رضی تنها بخشی از آنها را گرد آورده است.

آیت‌الله حسینی بوشهری گفت: رهبر معظم انقلاب و بسیاری از بزرگان، در کنار قرآن همواره به مطالعه نهج البلاغه نیز می‌پردازند و سیره علمای گذشته نیز همین بوده است. هر چند فعالیت‌های گسترده‌ای در خصوص نهج البلاغه و صحیفه سجادیه انجام شده ولی هنوز با نقطه مطلوب فاصله داریم و کارهای زیادی باقی مانده است.

وی با بیان اینکه رشته‌های تخصصی مربوط به نهج البلاغه در مراکز حوزوی تاسیس شده است، گفت: لازم است از طریق هم افزایی با مراکزی همچون سازمان اوقاف و امور خیریه، این‌گونه فعالیت‌ها توسعه یابند.

انتهای پیام/ 137
https://qomnews.ir/vdcjaxevtuqeyaz.fsfu.html
نام شما
آدرس ايميل شما