قم نيوز : رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: طی شبانه روز گذشته فوتی ناشی از کرونا نداشتیم و ۱۴ بیمار با علائم کرونا مثبت در قم پذیرش سرپایی شدند.
۱۴ بیمار با علائم کرونا مثبت در قم پذیرش سرپایی شدند
به گزارش قم نیوز مهدی مصری در مورد آخرین وضعیت بیماری کرونا در استان قم اظهار داشت: در ۲۴ ساعت منتهی به دوازدهم آبان ماه، ۱۴ بیمار با علائم کرونا مثبت در قم پذیرش سرپایی شدند.
وی با بیان اینکه در این مدت ۶ بیمار جدید با علائم قطعی بیماری کرونا بستری شدند، عنوان کرد: طی شبانه روز گذشته فوتی ناشی از کرونا نداشتیم و در مجموع ۸۷ بیمار مشکوک به کرونا بستری هستند و حال ۲ نفر نیز وخیم است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با بیان اینکه از ۶۹ تست انجام شده، نتیجه ۳تست مثبت اعلام شده است، افزود: تاکنون یک میلیون و ۹۴۶ هزار و ۲۷۹ دوز واکسن کرونا در استان قم تزریق شده است.
انتهای پیام / 137