دوشنبه ۱۱ فروردين ۱۴۰۴ ساعت ۱۳:۲۷
کد مطلب : 111968
منبع : روابط عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم
در دیدار با فرماندهان پدافند هوایی ارتش مطرح شد:

تآکید آیت الله حسینی بوشهری بر نقش خطیر پدافند هوای در حراست از آسمان کشور

قم نيوز : آیت الله حسینی بوشهری در دیدار با جمعی از فرماندهان پدافند هوایی ارتش گفت: به خاطر حساسیتی که دشمن نسبت به مساله هسته‌ای دارد، حفاظت و حراست از اینجا خیلی حساس‌تر است و به همین تناسب مسئولیت شما سنگین‌تر و اجر شما هم مضاعف است.
دیدار آیت الله حسینی بوشهری با فرماندهان پدافند هوایی ارتش
دیدار آیت الله حسینی بوشهری با فرماندهان پدافند هوایی ارتش
به گزارش قم نیوز و به نقل از روابط عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، آیت‌الله سید هاشم حسینی بوشهری در دیدار با جمعی از فرماندهان پدافند هوایی ارتش، امنیت را مساله‌ای اجتناب ناپذیر برای کشورها دانست و اظهار کرد: هیچ کشوری در دنیا نیست که به دنبال ایجاد امنیت برای حفظ مرزهای خود نباشد.

وی افزود: هر کشوری دشمنانی دارد به خصوص نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران که از قبل از پیروزی انقلاب اسلامی اراده دشمنان بر این تعلق گرفته بود که اجازه ندهند این انقلاب پیروز شود، ولی به فضل الهی با رهبری امام خمینی و حضور مردم، این نقشه خنثی شد و رژیم طاغوت رفت و نظام جمهوری اسلامی بر سر کار آمد.
دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه کشور با اشاره به توطئه‌های دشمنان برای نابودی انقلاب اسلامی بیان کرد: ما این بحران‌های سخت را پشت سر گذاشته‌ایم و همیشه این آیه شریفه در خاطر ما است که همیشه با شما در جنگ هستند و روزی دست از سر شما بر می‌دارند که شما را با خود هم‌سو کرده باشند.

نایب رئیس مجلس خبرگان همچنین رهبری یادآور شد: در طول این ۴۶ سال مشمول تحریم اقتصادی، تهاجم فرهنگی، نظامی و رسانه‌ای دشمن بوده‌ایم و گاهی حتی جنگ احزاب بر علیه ما به راه انداخته‌اند، اما حتی یک وجب از خاک ما در اختیار دشمن قرار نگرفت، در حالی که در دوران حاکمان گذشته در هر جنگ و برهه زمانی بخشی از کشور عزیزمان در اختیار بیگانگان قرار گرفته است و وقتی به نقشه ایران نگاه می‌کنیم، می‌بینیم که با گذشته چقدر تفاوت دارد و چه سخاوتمندانه این سرزمین را به دیگران واگذار کرده‌اند.

وی با ذکر اینکه پدافند هوایی یکی از مجموعه‌های ارزشمندی است که کار سترگ و سنگینی بر عهده دارد افزود: بزرگی کار به این است که چه نقشی را ایفا می‌کنید، نقش شما حراست از این آب و خاک و انقلاب است، ولی به خاطر حساسیتی که دشمن نسبت به مساله هسته‌ای دارد، حفاظت و حراست از اینجا خیلی حساس‌تر است و به همین تناسب مسئولیت شما سنگین‌تر و اجر شما هم مضاعف است.

آیت الله حسینی بوشهری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به حضور با شکوه مردم در راهپیمایی روز جهانی قدس و جهانی شدن حمایت از آرمان مردم فلسطین، بیان کرد: رئیس جمهور آمریکا به تعبیر رهبر انقلاب رئیس جمهور قلدر آمریکا صرفا به خاطر اینکه استادان و دانشجویان دانشگاه‌های آنجا در دفاع از فلسطین شعار دادند و تحصن کردند، این‌ها را تهدید به اخراج از کشور می‌کند.

رئیس جامعه مدرسین با بیان اینکه امروز نام فلسطین در دورترین نقاط دنیا یک نام شناخته شده است تصریح کرد: معتقدم هر چه جلوتر رفته‌ایم، با اینکه جنایت‌های دشمنان بیشتر شده، اما یک مطلب به دست آمده و آن آگاهی جامعه بشری است که بسیار مهم است و زمینه ساز یک تحول بزرگ در سطح جهان به نفع مردم مظلوم فلسطین خواهد بود.
https://qomnews.ir/vdcd9f0fjyt0fn6.2a2y.html
نام شما
آدرس ايميل شما