قم نيوز : قم نیوز: معاون مشارکتهای مردمی سازمان بهزیستی استان قم از واگذاری 189 واحد مسکن مهر به مددجویان زیر پوشش سازمان بهزیستی خبر داد.
به گزارش قم نیوز، احمد حیدری با اشاره به پروژه ساخت مسکن مهر مددجویان سازمان بهزیستی گفت: در این خصوص، تفاهم نامهای بین وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی، وزارت راه و شهرسازی و بانک مرکزی منعقد شده که در این میان معرفی نیازمندان به منظور تأمین مسکن مهر آنها بر عهده سازمان بهزیستی است.
وی با بیان اینکه معرفی نیازمندان بر اساس اولویت پرونده مددجو و ویژگیهای جسمی آنها صورت میگیرد، افزود: معلولان شدید و عمیق، زنان سرپرست خانوار و ضایعات نخاعی در اولویت واگذاری مسکن مهر هستند.
معاون مشارکتهای مردمی سازمان بهزیستی استان قم خاطرنشان کرد: شدت معلولیت و نوع محرومیت مددجویان، کمکهای بلاعوض صورت گرفته از سوی سازمان بهزیستی را در تعیین سهم آورده مددجو تعیین میکند.
حیدری ادامه داد: علاوه بر کمکهای مادی سازمان بهزیستی، معلولان میتوانند از معافیتهای قانونی و پروانه ساختمان رایگان به عنوان امتیازات خود استفاده کنند.
وی با بیان اینکه در حال حاضر ۳ هزار و ۲۰۰ نفر از مددجویان سازمان بهزیستی استان قم فاقد مسکن هستند گفت: ۱۸۹ واحد مسکن مهر از سوی سازمان بهزیستی واگذار شده و ۹۶۰ واحد نیز آماده تحویل است که ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
معاون مشارکتهای مردمی سازمان بهزیستی استان قم افزود: ۷۸۰ واحد مسکن مهر در پروژههای مربوطه جانمایی شدند که میزان پیشرفت آنها کمتر از ۳۰ درصد است.
حیدری با اشاره به عملکرد معاونت مشارکتهای مردمی سازمان بهزیستی استان قم اظهار کرد: خیرین و نیکوکاران استان قم در شش ماهه نخست سال جاری بیش از ۴۹ میلیارد ریال به منظور کمک به نیازمندان مورد سرپرستی سازمان بهزیستی استان قم اعطا کردهاند.
وی گفت: در شش ماهه اول سال جاری ۴۹ میلیارد و ۹۰۴ میلیون و ۹۰۰ هزار و ۱۶۳ ریال کمک نقدی و غیرنقدی از سوی خیرین و نیکوکاران استان قم اهدا شده است.
معاون مشارکتهای مردمی سازمان بهزیستی استان قم تصریح کرد: ۸ میلیارد و ۹۰۰ میلیون و ۲۷۹ هزار و ۷۶۸ ریال از میزان درآمد ذکر شده، مربوط به کمکهای نقدی و ۴۰ میلیارد و ۹۲۲ میلیون و ۵۲۳ هزار و ۲۰۰ ریال از این درآمد به کمکهای غیرنقدی اختصاص دارد.
حیدری افزود: همچنین ۸۲ میلیون و ۹۷ هزار و ۱۹۵ ریال در زمینه کمکهای خدماتی در اختیار سازمان بهزیستی قرار گرفته است.
وی عنوان کرد: تعداد ایتام سازمان بهزیستی که در شش ماهه اول سال به سرپرستی حامیان درآمدهاند ۳۰ نفر است.
معاون مشارکتهای مردمی سازمان بهزیستی استان قم با اشاره به اقدامات صورت گرفته از سوی این سازمان به منظور اشتغال مددجویان گفت: معلولین ذهنی، دورههای آموزشی فنی و حرفهای را در کارگاههای حرفه آموزی و با حمایت سازمان بهزیستی، پشت سر میگذارند.
حیدری استفاده از بسترهای موجود جامعه برای ایجاد اشتغال مددجویان را اقدام دیگر سازمان بهزیستی عنوان کرد و افزود: این سازمان به منظور آموزش مددجویان، از همکاری سازمان فنی و حرفهای و برای ایجاد زمینههای اشتغال آنها از مراکز اشتغال و کاریابی وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی استفاده میکند.
وی برگزاری دورههای آموزشی غیر فنی برای مددجویان را از دیگر اقدامات صورت گرفته از سوی سازمان بهزیستی دانست و افزود: در این دورهها مهارتهای زندگی و آموزشهای لازم برای ورود به محیطهای کارفرمایی که به پایداری شغلی آنها کمک میکند آموزش داده میشود.
معاون مشارکتهای مردمی سازمان بهزیستی استان قم با اشاره به تسهیلات صورت گرفته به منظور خوداشتغالی مددجویان گفت: در صورت داشتن پروانه کسب، تسهیلات خوداشتغالی در اختیار مددجویان قرار گرفته و به مدت دو سال بستر اشتغال خانگی برای آنها فراهم میشود.
حیدری ادامه داد: با در اختیار داشتن پروانه کسب اشتغال خانگی، مددجویان میتوانند در منزل به فعالیتهایی همچون قالیبافی، آرایشگری و صنایع دستی بپردازند که سازمان بهزیستی با همکاری بانکها تسهیلاتی را در اختیار آنها قرار میدهد.