قم نيوز : عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: پیامبر اکرم(ص) با تدبیر و حکمت در حل مسائل و تشکیل حکومت نبوی، نظام جاهلیت را برچیدند و کرامت انسان را در پرتو ولایت فقیه بشارت دادند.
به گزارش قم نیوز،آیتالله عباس کعبی روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا با تبریک فرارسیدن هفته وحدت، افزود: امروز بشریت بیشتر از همیشه به پیام رحمت، عدالت، صلح، امنیت و مهربانی اسلام نیاز دارد.
وی اضافه کرد: این اقتدار امت اسلامی میتواند خود را بازسازی کند و بر محور رهبری الهی متحد شود و آموزههای اسلام ناب محمدی را احیا کند.
وی تصریح کرد: پیامبر با جذابیت مطلق و تحول فرهنگی بر اساس ایمان و عمل صالح و ایجاد انسجام و برادری ایمانی و تلاش برای تحقق عدالت اجتماعی به نفی فاصلههای طبقاتی، گسترش اخلاق، تقوی، معنویت و گسترش علم و دانش جهاد کردند.
کعبی ادامه داد: حضرت محمد(ص) کار و تلاش در تمام عرصهها و تلاش زاید الوصف برای احیای حقوق عامه و مبارزه با فساد و جرم و جنایت و تجاوز به حقوق انسانها نسبت به اقامه دین و شریعت و اجرای احکام اسلام در جهت تحقق مسائل و جلوگیری از مفاسد در همه زمینهها تلاش کردند.
وی تاکید کرد: امروز پیشرفت اسلام، عزت و عظمت مسلمانان در پرتو وحدت اسلامی محقق میشود.
وی افزود: امروز انسان با یک جاهلیت پیچیده معاصر که خطرناکتر از جاهلیت غیرمتمدن دوران صدر اسلام که جاهلیت قبیلهای بود، روبهروست.
عضو مجلس خبرگان رهبری اضافه کرد: جاهلیت پیچیده و ترکیبی امروز، مسلح به علم و فناوری و دارای قدرت تخریبی جهانی و پرزرقوبرق و برخوردار از نظام مناسبات طاغوتی و شیطانی بینالمللی است.
وی تصریح کرد: خطر تفکر تکفیری و تفرقهآمیز هنوز از بین نرفته است و از سوی دیگر دشمنان اسلام و امت اسلامی یعنی آمریکا و صهیونیسم بیشتر از هر زمان دیگر دشمنی خود را با اسلام و امت اسلامی ابراز میدارند.
وی اضافه کرد: این کشتار جنایتکارانه بیسابقه تاریخی غزه هم هشداری به امت اسلام است؛ امت اسلام باید بیدار و متحد باشد و در مقابله با دشمنان اسلام یکپارچه شوند.
کعبی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به سالروز ولادت امام صادق(ع)، گفت: امام صادق(ع) برای تحقق اسلام ناب محمدی و آموزههای نبوی در جهت ساخت امت اسلامی دغدغههای مهمی را مورد توجه قرار دادند که جامعه معاصر هم با توجه به آسیبها و چالشهایی که در امت اسلامی است، نیاز است که به این آموزهها توجه شود.
وی با بیان اینکه در راس این آموزهها، انسجام اجتماعی بر اساس برادری ایمانی مورد توجه است، افزود: وحدت جهانی در پرتو برادری و انسجام اجتماعی و بازسازی امت اسلامی است و توجه به وحدت با دوری از عوامل تفرقهآمیز محقق میشود و امروز بیش از هر زمان دیگر امت اسلامی نیاز به وحدت دارد.
بنابر نظر اهل سنت، دوازدهم ماه ربیعالاول و بنا بر روایات شیعه، هفدهم این ماه فرخنده سالروز میلاد پیامبر اکرم حضرت محمد (ص) است؛ فاصله زمانی این ۲ تاریخ توسط حضرت امام خمینی(ره) بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، هفته وحدت نام گرفته و همهساله گرامی داشته میشود.