قم نيوز : مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی قم گفت: به منظور تأمین برق واحدهای صنعتی و رونق تولید و اشتغال در استان ، فرایند واگذاری زمین برای احداث نیروگاههای خورشیدی در شهرکها و نواحی صنعتی قم آغاز شدهاست.
به گزارش قم نیوز،وحید آشتیانی روز چهارشنبه ضمن اشاره به این که ایجاد نیروگاههای خورشیدی برای تأمین برق مورد نیاز واحدهای صنعتی ضروری است، بیان کرد: با توجه به دستور و پیگیری استاندار قم، بررسیهای کارشناسی و پیشنهادات متنوعی برای تسریع در ارائه مجوز از سوی سازمان انرژیهای تجدیدپذیر و بهرهوری انرژی برق (ساتبا) و تسهیل فرآیند استعلامها و واگذاری زمین و همچنین تهیه طرحهای فنی و اتصال به شبکه ارائه شدهاست.
وی افزود: جلسهای با حضور استاندار در دفتر معاون وزیر نیرو و رئیس سازمان انرژیهای تجدیدپذیر و بهرهوری انرژی برق به منظور بررسی تحقق اهداف انرژی و کاهش خاموشیهای استان در سال آینده برگزار که در جلسه مذکور بر رفع ناترازی تولید و مصرف برق، تسهیل واگذاری مجوزها برای سرمایهگذاران انرژی خورشیدی به ویژه در بخش صنعتی و حمایت از تأمین انرژی خورشیدی تأکید شد.
وی در ادامه با اشاره به مصوبات سفرهای استانی هیأت دولت و توافقنامههای منعقده با سازمان ساتبا اعلام کرد: ایجاد شهرکهای صنعتی تخصصی در دستور کار شرکت شهرکها قرار دارد.
آشتیانی گفت: واگذاری زمین برای نیروگاههای خورشیدی در شهرکهای صنعتی قم در حال انجام است. این اقدام به منظور افزایش تولید برق از منابع تجدیدپذیر و کاهش وابستگی به سوختهای سنتی صورت گرفته است که میتواند تأثیرات مثبتی بر اقتصاد و محیط زیست داشته باشد.
وی تأکید کرد: ضوابط و مقررات حاکم بر نحوه ساخت و ساز نیروگاههای خورشیدی به تصویب رسیده و هرگونه عملیات اجرایی باید مجوزهای لازم را از دستگاههای ذیربط دریافت کند.
وی همچنین افزود: هم اینک نزدیک به ۵۰ هکتار زمین در شهرکهای صنعتی سلفچگان، محمودآباد، قنوات و الغدیر برای واگذاری جهت ساخت نیروگاه خورشیدی آماده است.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی قم در پایان اشاره کرد که اولویت واگذاری با واحدهای مستقر در شهرکها و نواحی صنعتی است و نحوه واگذاری تحت شرایط ویژهای خواهد بود که متقاضیان با مراجعه حضوری به شرکت شهرکهای استان قم و کانال اطلاع رسانی شرکت در شبکههای اجتماعی اعلام خواهد شد.
شهرکهای صنعتی قم امکانات فنی و زیرساختی مناسبی برای فعالیتهای تولیدی در حوزههای مختلف دارند و سرمایهگذاران با استفاده از این ظرفیت و نیز نزدیک بودن این شهرکها به پایتخت و عمده بازارهای مصرف کشور و همچنین صادرات به کشورهای هدف میتوانند فعالیت اقتصادی سودآوری را در این استان ایجاد کنند.
استان قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، شهاب (چاپ و نشر)، سلفچگان، محمودآباد، ثامن الائمه (ع)، فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود و همچنین ۲ شهرک غیردولتی است که هر کدام از آنها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایهگذاری، تولید و اشتغال دارد و در شهرک ها و نواحی صنعتی استان قم نزدیک به ۲ هزار واحد بهرهبردار با اشتغال بیش از ۵۷ هزار نفر در رشته صنعت های مختلف مشغول تولید هستند.