پنجشنبه ۴ بهمن ۱۴۰۳ ساعت ۱۲:۱۹
کد مطلب : 111630
منبع : خبرگزاری رسا
کارشناس دینی و منتقد سینما:

سریال بازی مرکب به نقد اقتصادی و اجتماعی نظام سرمایه‌داری می‌پردازد

سریال بازی مرکب سرشار از نماد‌ها و کد‌های پنهان است
قم نيوز : کارشناس دینی و منتقد سینما گفت:‌ سریال بازی مرکب با تمرکز بر نابرابری اقتصادی و چالش‌های زندگی، داستان جذابی را که فراتر از سرگرمی است ارائه می دهد.
نقد سریال بازی مرکب
نقد سریال بازی مرکب
به گزارش قم نیوز، از سلسله نشست‌های نقد و بررسی آثار سینما «سینما رسا»، نشست نقد و بررسی «سریال بازی مرکب» با حضور سرکار خانم زهرا حیدری کارشناس دینی و منتقد سینما به همت خبرگزاری رسا برگزار شد.
 
سرکار خانم حیدری در مقدمه بیان کرد: سریال "بازی مرکب" با ترکیب مضامین اجتماعی و اقتصادی، نابرابری‌های اقتصادی و چالش‌های زندگی روزمره در جامعه کره جنوبی را به تصویر می‌کشد؛ این سریال با داستانی جذاب، شخصیت‌پردازی قوی و استفاده از نماد‌های بصری و موسیقی، به یک پدیده جهانی تبدیل شده و توجه مخاطبان را به واقعیت‌های تلخ جامعه جلب کرده است.
 
این کارشناس دینی و منتقد سینما افزود: علاوه بر جنبه سرگرمی، این اثر به نقد نظام نابرابر اقتصادی و فشار‌های اجتماعی می‌پردازد و وضعیتی را بررسی می‌کند که افراد را مجبور به انتخاب‌های خطرناک برای بقا می‌کند.
 
سرکار خانم حیدری گفت: سریال "بازی مرکب" با ترکیب مضامین اجتماعی و اقتصادی، مسائلی، چون نابرابری اقتصادی و چالش‌های زندگی روزمره در جامعه کره جنوبی را به تصویر می‌کشد؛ این سریال نه تنها با داستانی جذاب و شخصیت‌پردازی قوی، بلکه از طریق نماد‌های بصری و موسیقی، توانسته است به یک پدیده جهانی تبدیل شود و نگاه مخاطبان را به واقعیت‌های تلخ جامعه جلب کند.
 
وی افزود: نکته قابل توجه‌ای که در این سریال وجود دارد این است که جدای از سرگرمی، این اثر به نقد نظام نابرابر اقتصادی و فشار‌های اجتماعی می‌پردازد و به طور عمیق‌تری، نظری به وضعیتی که افراد برای بقا، مجبور به انتخاب‌های خطرناک می‌شوند، دارد.
 
این کارشناس دینی و منتقد سینما در توصیف سریال‌هایی مانند «بازی مرکب» و فیلم‌هایی مانند «انگل» (Parasite) بیان کرد: این آثار به نقد رفتار‌های قشر مرفه و نمایش چالش‌های قشر ضعیف جامعه کره‌ای می‌پردازند؛ در این سریال نیز با به نمایش گذاشتن ورود شخصیت‌های بازی، به بازی به دلیل مشکلات مالی، سعی بر نمایش دادن بی‌عدالتی‌های اجتماعی موجود در کره جنوبی دارد.
 
حیدری در مورد هدف کلی این سریال گفت: در مرحله اول، هدف اصلی ساخت چنین سریال‌هایی، کسب درآمد و سودآوری است و مرحله دوم هدف آنان این است که با استفاده از نماد‌ها و فضایی فانتزی، از واقعیت‌ها خبر دهند.
 
این کارشناس دینی و منتقد سینما در ادامه خاطرنشان کرد: بیان واقعیت و چالش‌های اجتماعی در فیلم و سریال ها، به ندرت به این شکل واضح و صریح در رسانه‌ها مطرح می‌شوند و کارگردان این سریال توانسته با نمایش این مشکلات از زاویه‌ای داستانی و سرگرم‌کننده، بیننده‌ها را به فکر وادارد و توجه آنها را به معضلات عمیق اجتماعی جلب کند.
 
https://qomnews.ir/vdcjtvevyuqevmz.fsfu.html
نام شما
آدرس ايميل شما