جمعه ۲۶ بهمن ۱۴۰۳ ساعت ۱۵:۱۸
کد مطلب : 111760

منتظران مهدی موعود در مسجد جمکران شب‌زنده‌داری کردند

قم نيوز : آیین احیا و شب‌زنده‌داری نیمه‌شعبان بامداد جمعه با حضور خیل عظیم و گسترده زائران، ارادتمندان و شیفتگان امام زمان(عج) در مسجد مقدس جمکران در قم برگزار شد.
منتظران مهدی موعود در مسجد جمکران شب‌زنده‌داری کردند
منتظران مهدی موعود در مسجد جمکران شب‌زنده‌داری کردند
به گزارش قم نیوز،در این گردهمایی بزرگ و شکوهمند، نوای دلنشین لبیک یا مهدی در میعادگاه عاشقان و منتظران امام عصر طنین‌انداز شد.

زنان، مردان و جوانان حاضر در این آیین پرفیض معنوی، با زمزمه دعای فرج و مناجات روح‌بخش شعبانیه، با چشمانی اشکبار و قلب‌ها و دل‌هایی پراُمید از درگاه خداوند متعال، ظهور هر چه زودتر منجی عالم بشریت، همچنین شفای بیماران و رهایی ستم‌دیدگان جهان از بند ظالمان و مستکبران را طلب کردند.

یکی از واعظان مشهور نطی سخنانی در این مراسم با بیان این نکته که انجام عمل صالح با نیت امام زمان، تاثیر مضاعفی در تقرب و نزدیکی به آن حضرت دارد خاطرنشان کرد: در میان اعمال صالح، تاثیر عمل صالح سیاسی بیشتر است.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین علیرضا پناهیان افزود: جهاد در راه خدا، عمل صالح وصف ناپذیری است که در مقایسه با سایر عمل‌های صالح مانند قطره آبی در برابر آب دریا است.

وی در ادامه یادآور شد: امر به معروف و نهی از منکر نیز به‌ویژه وقتی در مقابل با یک جریان استکباری انجام شود، ثواب و پاداش غیرقابل توصیفی دارد.

پناهیان با بیان این مطلب که قلبی که برای مبارزه با استکبار می‌تَپد به امام زمان نزدیک‌تر است تصریح کرد: چشمی که برای مظلومان لبنان و سید حسن نصرالله اشک می‌ریزد نیز برای دیدار با امام زمان لایق‌تر است.

وی ادامه داد: مطابق روایت‌ها، اگر کسی برای مظلومیت شیعه گریه کند، مانند این است که برای امامان معصوم‌(ع) اشک ریخته است.

وی همچنین تاکید کرد: هر قلبی گشاده‌تر و هر همتی هم بلندتر باشد به امام زمان نزدیک‌تر است، کسی که برای حاجت و استغفار از گناهان، حضرت حجت را شفیع قرار دهد، به طور حتم به درگاه الهی مقرب خواهد شد.
 
https://qomnews.ir/vdcd9f0fzyt0f56.2a2y.html
نام شما
آدرس ايميل شما